cha cha cha!
VIP zjevy
barbucha prej ze silenej vyraz... kdys byla na ocnim prosim te?:))
Nedávno a mam nový brejle!
barbucha tos stihla eště s doplatkem pojišťovny - nebyl v čekárně nával? ![]()
Mlč a nic se ti nestane ![]()
Ale jo, stihla! Mohla jsem bejt rozhazovačná a nevzít si obroučky bez doplatku! ![]()
A jo, Ditu P. znám, i když kuchtička jsem nic moc, ale fakt mě vůbec nenapadla
. A že ona je manželka Prchala jsem taky nevěděla. Mám mezery![]()
barbucha tak si je nasaď :-)
u Deniku Dity P. jsem dost trpela tim, jak neumi mluvit a jak ma takovej nudnej otravenej neprijemnej hlas a projev...
jo, hrozná kňochta, na to se nedá koukat dýl než pár sekund - že on jí neporadil, to se mu musej kroutit palce u nohou, když na to kouká ![]()
RoSa Já už jsem to slyšela mockrát, že má hroznej projev, ale stejně mě to pořád nepřinutilo se na ni někdy podívat...
moonlight kdyz si vypnes zvuk, bude to dobry, protozw ona je asi fakt dobra kucharka, bylo to toceny v hezkym prostredi, s hezkym nadobim, ta kamera byla takova jakoby snova. Jen ona pak zacala mluvit... :/
razorblade Dobrá rada
Jako aktivně to hledat asi nebudu, ale kdybych na to narazila u někoho v TV, tak se mrknu.
moonlight je libo medailonek? ![]()
RoSa Bože, já ovce, klikla jsem
.
RoSa Je, takhle naservírovaný, to asi budu muset ![]()
moonlight Nedělej to, varuju tě
.
whiskas Nepřeháněj :-),
999 máš pravdu: v těch jejích pořadech je ta unylost stokrát horší ![]()
(ale vaří dobře, potvora!)
999 Nemůžu si pomoci, to video mi přijde dost příšerný (nehodnotím její kuchařské umění, vaří jistě báječně, nakoukla jsem do její kuchařky a taky fajn).
RoSa Možná je to tím, že jsem její kuchařské pořady nikdy neviděla, nemám tedy porovnání. Ale za mě je to video opravdu výživné. Můj názor
.
whiskas Zrovna vařím, budu to mít tématický
Jdu na to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí