whiskas pak jsou ještě víc unylý dvě ryby v nějakym tom herbarium nebo jak se to jmenuje... to se zase kroutěj palce mně, příšernej pořad! naštěstí mě to přepadne jedině někde mimo domov při přepínání pořadů, doma nesleduju
VIP zjevy
whiskas Je to spíš videoklip, žádný velký umění, ale že bych se z toho kácela...
já jsem se taky koukla, vůbec jsem ji nikdy neviděla, ale její projev mi přijde ve věci příjemnosti asi úplně stejný jako té tmavovlasé kuchařky, která taky má nějaký pořad, a taky nevím, jak se jmenuje. ale je mi hlasově děsně nesympatická. čekala jsem něco horšího :)
Tak jsem se nedodívala, myslím, že dvě minuty stačily... Jako představy jsem měla horší
Ale možná jsem to měla dokoukat, protože teď nevím, co to vlastně mělo znamenat, jakože se kamarádí se známýma lidma a vaří jim? Jinak některý kecy hrozný, jako projev nic moc, ale zas je to kuchařka, ne herečka.
Tak na Ditu P. jsem kdysi koukala, nepoznala bych ji. Ale psmatuju si, ze varila zajimave a prislo mi to jednoduchý, ač tomu tak ve skutečnosti nebylo. Tedy pro nekucharku myho kalibru. Líbily se mi ty recepty s příběhem nebo jak to tak nejak bylo.
moonlight Tak jistě, věřím, že kuchařka je báječná. A ostatně, nemusím se na to koukat ...
RoSa z herbáře jsem vždy měla pocit, že se ty dvě moderátorky vlastně nenávidí. přišly mi strašně v křeči
Bowle já se na to nebyla schopna nikdy dívat, ale rybova se mi vzdycky hrozne líbila a winterova mě zas šokovala v tomanovi, jaká je dobra herečka
Potrefenáhusa separátně je mám taky ráda :)
Mně se Herbář líbil, ale z té snové kamery Dity P. jsem měla pocit, že jsem nemocná, když blbě vidím všechno tlumené jak v mlze.
Beru zpet,ze matka Dominiky Gottove nebyla hezka....za mlada kocka.

Potrefenáhusa no ona totiz Winterova je hlavne dobra herecka:) hraje i v ND a stoji to za to. Mne teda prislo, ze to berou dost jako recesi, ten Herbar:)
Winterovou a Rybovou mam rada, byt souhlasim opet s nazorem myho Pavla, ze Herbar je jedinym poradem na svete, ktery uvadeji mimozemstane, ja jsem to teda videla max.5 minut, ale vizualne obe vynikajici, plus moje generace a Ecstasy of St.Theresa, no nejde je nesnaset.
Bowle asi proto uz herbar dela jen sama Winterova. Mne vzdycky prislo, ze Rybovou tam mela jen na ozdobu, protoze za nenavidi jidlo
vzdycky jsem ale byla nadsenym divakem, predevsim kvuli modelum, ktere obe ucinkujici nosily :)
Mutziputzi Ecstasy ![]()
razorblade lindu rybovou jsem potkávala na hřišti, v reálu se nechovala tak lunaticky
překvapivě rázná, cígo za plotem...
RoSa nahodou som sa dobre zasmiala a este si notim nafrnena, nafrnena ![]()
![]()
mne ten klip prisiel celkom vtipny
Ja videla jeden dil a to Jidlo po sexu. Fakt blby, ona se pak I prevlikla a nekoho vitala:-D. Dost me to odradilo od dalsich epizod. Ale Albert magazin jsem mela rada, ona psala tak divne, ale tak divne, ze jsem takovou stylistiku jeste nikdy nevidela, do toho dala nejakej uhozenej pribeh, docela me to vzdycky pobavilo;-).
Nema si takovy spisovatelsky strevo jako Rambo, ale taky dobry, ne? Az si rikam, kdy z prerie pricvalali Janečkojc. Toto místo je pro nás díky své mocné energii a domorodým tradicím velmi zvláštní. Během našeho posvátného spojení se všechny elementy a andělé shromáždili a vytvořili nad námi magický zlatý mrak… Jsme skutečně nadšeni, že můžeme tvořit své cesty a svou budoucnost společně. Všem děkujeme za vaši lásku a posíláme vám mnoho požehnání,“ dodala Němcová.
stes 15 leti si obvykle mysli, ze vynalezli sex a tito si snad mysli, ze vynalezli lasku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí