Jiná Realita jak se mi prehoupla petatricitka, tak pribiram stejne. Ruce, prsa, bricho. Prokleti zen v me rodine. Driv se mi ukladalo vsechno na zadek. Myslim, ze ji je kolem 45, deti uz ma velke.
VIP zjevy
Mutziputzi Nevim jakejch volicu, ale zadny normalni strany asi ne, takze asi I ANO:-D. Tam je k nepochopeni vic veci, to je asi ta podstata:-D
Lamicka Alespoň je to vyvážené. Mně se sádlo ukládá všude, jen prsa nic
.
Ten článek se mi líbil... no a že přibrala? Přece mi o jídle nebude kázat nějaká vychrtlina! ![]()
Lela je boží

Mutziputzi ja se ti MOC omlouvam. Prave jsem docetla Co jsem mela.dnes na sobe a skocila sem do vlakna a precetla jsem si nadpis "Len je bozi" a rolovala kousek prvni fotky a rikam si proboha, toto je Mutzi a co to ma proboha na sobe?
Candance já jsem o trochu nevýraznější![]()
Mutziputzi z háčkovany fotky se mi skoro navalilo, takovyhle dudy jsou fakt hnusny. Překvapuje mě, ze zvolila takovejhle hustej vzor a ne něco z čeho by ji lezly bradavky. Zato ta prvni zelena... Tam se smeju, ta je výborná. Ta kabelicka k tomu..
stes já mam dojem že jí Vémola drží zkrátka, Lelka vypadá dost sockoidně chudák
Ty vlasy! ![]()
Mutziputzi tak asi plati to zosklivovani a plast.. to taky neco stoji. A u ni je to jedno, imho, vypadala by jako levna štětka i malych cernych
barbucha presne
intenzívne myslím iba na jedno... nožnice
betsey já nevím proč ale evokuje mi to voltiž. uplně vidím pána jak ji prohání v kruhu
Monika Štikovic
stes ufff, chudák chlap - to je furt ta hokejka?
RoSa ano
stes Jezis, ja myslela, ze je to Babisova, jak jsem cetla Monika. Uplne mi to do jejiho dovolenkoveho portfolia zapadalo.
S temahle jsem videla nejaky rozhovor a fakt jim to verim a preju, byli dost zabavni ani nechteli;-)
stes Já jsem napřed viděla jen ty ruce, tak jsem myslela, že má na hlavě tykadla. ![]()
barbucha pro tebe

prosim vás, nedávejte sem takový veci bez varování, některé z nás prave obědvaji
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí