Mozno jej vyskocila sanka a neda sa jej ta pusa uz zavriet.
VIP zjevy
Mrakoplas v tom pripade by si pres to mela drzet cisty kapesnik, nez ji to spravi zpet
Mutziputzi Tak jsem jí kvůli tobě projela IG a ona tam píše o Babišovi jako o taťkovi...No tvl :-).
Odkdy je otevřená huba považovaná za úsměv?![]()
Potrefenáhusa i kuš, jen ať to sem cpou, aspoň mě přejde žravá.
A nemá Monika už tu čelist vykloubenou?
Potrefenáhusa dobrou chuť, pokud právě obědváte ![]()
Všechny poslední blondýny výživný dílo, ale Monika Š. na ramenou a Monika B. s kuním ksichtem to vyhrály!!
Catherinne no je přece HAPPY...furt pořád a v jednom kuse..
Maureen Spis je unhappy ze svyho kulatyho ksichtu, tak prodluzuje no! Nebo mozna, kdyz tatka obejme, tak je to takovejhle duvod k radosti az z toho uuuplne vodevru hubu:-D
Mně se Monika B kupodivu poslední dobou líbí, úsměvy neiritují, umí si užívat luxus a vystavuje ho na odiv, proč ne. Spíš mně zaráží tahle její plavková a dovolenková prezentace, a samozřejmně jeho. Kdo touží vidět polonahého premiéra nebo v plavkách, já tedy ne, ale samo můj problém ...
zlatahouba hele já se netajim tim, že se mi Andrej jako chlap líbí, ale třeba kanadskej premiér podle mě neurazí nikoho![]()
Mutziputzi jo děvče, to je jiná, máš někde plavkový fotky?
Neznám inst Babisovy, ale na Expresu je nová fotka, kde ma opet otevrenou hubu. Nejde mi to stahnout, ale je priserny
nnemohli by ji sledujici rict, at uz toho nechá? Zlatá štičí prdel.
stes Me treba ta stici prdel ani nijak nepobourila;-)
Karja ani mě ne![]()
stes Dokud je v plavkach ovsem....:-D
Karja nerouhej se
zlatahouba hele já se netajim tim, že se mi Andrej jako chlap líbí, ale třeba kanadskej premiér podle mě neurazí nikoho
No hezkej von Justin je, ale ta politika mu nijak extra teda nejde ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí