0zero7 a Andrejovi?
VIP zjevy
Kuní ksicht děs běs, ale přiznám se, že ten kanadskej hezounek se mi taky nelíbí ![]()
Candance O Andrejovy jsem nic nepsala
to ze politika nejde Justinovy, neznamena ze jde Andrejovy :)
EDITH4B Též se mi nelíbí. Dokonce ani trochu.
Ten je hroznej - takovej libovej sňatkovej podvodník!
Mně se líbí islandskej prezident ![]()
![]()
Mutziputzi no neurazi nenadche.. Za mě ne, moc muzne na me nepůsobí. No a Burešuv krysi ksicht ani nekomentuju
S maminkou .

Dadoo No ale maminka je moc pekna pani!
Garfie lela nepochybně také nebyla hnusná, než se to rozhodla vylepšit :(
maminka vypadá sympaticky na to, že se fotí s voskovou figurínou/dcerou/
Jiná Realita a že se jí to vylepšení hodně povedlo![]()
Dadoo kdyby maminka mela prirozenejsi oboci (dcerka by ji trochu mohla pujcit:D), tak je to velice sik a pekna pani. Teda ona je to velice sik a pekna pani i s tim uzkym obocim! Je videt, ze zaklad mela holka vic nez dobrej. Dovico se mamince honi hlavou...
Chudák máma. Mít dítě s plastovým průmyslem.
Maminka vypadá fakt výborně. Ale to plastové monstrum vedle ní. Umělohmotná figurína z výkladu ![]()
Lele je 29, takže maminka je nějak přes padesát. Docela by mě zajímalo, jestli se jí dcera opravdu takhle líbí, nebo jestli se prostě musela smířit. (napadlo mě v souvislosti s vedlejší diskuzí
)
Dadoo mydlim ze tie zmeny prebehli postupne a ona si zvykla. Predsa ak su spolu casto tak to tak clovek potom nevnima
Ja sa priznam, ze aj ked som si povedala, ze budem matka bez predsudkov a nech je moje dieta ake chce, ak bude dobre ako clovek, budem nanho hrda, ale keby mam dceru Lelu, hanbila by som sa s nou chodit po ulici
asi nie som taka tolerantna ako som si namyslala
Mrakoplas tak ono sa o tom vzdy inak premysla, ked su tie deti len teoreticke. A ako sa hovori u nas: zariekaneho chleba najvacsi krajec.
Maminka je fakt hezka a sympatická, A zjevne s nechuti k jakymkoliv úpravam, viz.oboci,co nekdo zminil... Za mě teda lepsi nez ty vytetovany. Ale ja bych se za holku stydela, hlavně když si jeste muze přečíst veškerý komenty a videt fotky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí