Mutziputzi hele, ani po těch dalších fotkách to není něco, co bych si přála mít
VIP zjevy
Garfie jo, když mluví, tak tam meghan vidím
Karlose bejvak prave ted ve 13.komnate, uz to maji zabydleny:-D
Edge tak tak..vsude z toho řve mam silikozy
stes někdy je to lepší než když z toho řve mám vykojený jedničky...pardon za explicitní výraz
Mutziputzi to ano
stes - problém u silikoz je, že je nepřirozená ta polokoule co je vidět ve výstřihu, normální kulatá prsa, takhle nevypadají. Nevím ,proč to takhle prasí.
jitřenka Souhlasim, mně se silikozy nelibi,polokoule jsou priserny.
jitřenka nic takovýho nemam
Celkove mi ani vykojeny jednicky nepřijdou jakoze by snad majitelce mely pusobit mindrak, proste je nebudu ukazovat a nazdar. Ale beru,ze zivi-li se vzhledem nebo je jen zamerena na to jak vypada,tak holt si je necha udelat. Kazdyho vec. zdravotnich duvodech vubec nepolemizuju,tam je to jina.
stes Tak ani celulitida 15. stupně nemusí způsobovat mindrák, taky jí schováš...leč ne vždy a všude, mně by vadila i kdybych poustevničila v zapomnění, ale měla doma zrcadlo.
Mutziputzi - beru a věřím, ale proč tohle vyrábí a asi se jim to líbí nechápu , myslím že je dobře měla udělaný ta s tou chobotnicí na těle, nevzpomenu na jméno, chodila s Marešem.
Edituji Gábina Dvořáková, ale i ta náznak horních polokoulí má, ale není to tak okatý
Vykojený jedničky jsou něco za něco, zpackaný silikozy jsou daň z blbosti. Toť můj názor - nemám ani jedno z toho.
Dalia
Pochopitelně jsem neměla na mysli situace, kdy jsou použity implantáty ze zdravotních důvodů.
Hanka H Já vím
, jen jsem komentovala. Dokud jsem nebyla nucena se touto problematikou zabývat, vůbec jsem netušila, že existují i anatomické tvary. Nestydím se napsat, že já je mám. Dost jsem se toho bála, ale musím říct, že jsem spokojená. Ale být v situaci, kdy bych byla zdravá, tak bych do takového zákroku nešla. Pro zdravou ženu je to zbytečně zatěžující zákrok - můj názor.
Dalia Každá operace je pro tělo jistou zátěží a rizikem. V tvém případě je to něco úplně jiného. Komentovala jsem především názor, že prsa po kojení, která neodpovídají estetickým požadavkům (koho?), jsou stejně ostudná jako na odiv vystavovaná ňadra, která na dálku hlásají svůj nepřírodní původ.
Hanka H O ostudnosti nepadlo slovo![]()
Hanka H Souhlasím.
Hezky jsi to napsala - Vykojený jedničky jsou něco za něco, zpackaný silikozy jsou daň z blbosti.
3 roky som sa rozhodovala, že si dám silikóny, teraz som rada, že ich nemám. Ani neviem, prečo som po nich vtedy túžila....
Na Slovensku sa dve celebrity zbavili silikónov, či to bolo zo zdravotného hľadiska neviem, ale vyzerajú lepšie po ich vybratí.
Dalia anatomické vyzerajú prirodzene, som rada, že si s nimi spokojná. Mojej mame asi vzhľadom na jej vek nedoporučovali už žiadne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje