To bude ono!
VIP zjevy
brrr Kováč je pěknej :-).
Mám zvětšené poprsí, rty a lícní kosti mám udělané. Mám ostré strany, nechala jsem si zvětšit objem, aby to vypadalo přirozeněji," řekla Super.cz Barbora.

Neuvěřitelně vnadá a sexííííí
Medkova se mi driv docela libila, měla takovej netuctovej obličej, ale ty prsa má teda hrozný... po jaký době se vlastne musí jít na výměnu výplní?
A Veresova je boží ![]()
Edge podle typu, některý se měnit vůbec nemusí
stes ![]()
ostré strany čeho, proboha?!
Mutziputzi ani třeba po kojení?
Edge ja jsem uvazovala si prsa nechat upravit az prestanu kojit druhou, no ale pak jsem si vzpomela na bolest po operaci slepaku a dlabu na to![]()
Mutziputzi fakt? No tak ja to promyslim jeste...
rasaNori Mutziputzi právě, že v okolí jsem už pár odstrasujicich případů (typu pooperační komplikace nebo ošklivá prsa už po první operaci) potkala... a jaká je teda životnost těch lepších implantátů? v souvislosti s tou medkovou mě jen napadlo, jestli třeba ona není ten případ, že první operace byla ok a ta druhá se už nepovedla... nebo treba hned ten první "produkt" byl tak hroznej
Edge Já na výměnu z důvodu životnosti nemusim, samozřejmě se může stát cokoli, ale ne z kvůli "poločasu rozpadu". Medková je prostě hubená, resp má kostnatej hrudník, to mam taky, ale myslim, že i ty její vypadaj jinak normálně, tohle jí udělal ten overal tím splácnutím, obecně tohle udělaj se silikonama push-up podprsenky.
Mutziputzi ani třeba po kojení?
Kamarádka už s implantáty odkojila dvě děti a pořád dobrý (svlečenou jsem ji teda neviděla, ale asi by se svěřila, kdyby to bylo jó zlý).
Mutziputzi MP Meri já si pod pojmem dobře udělaný implantáty predstavuju to, že není poznat, že člověk na nějaký operaci byl... u kostnatejsich hrudníků to je asi hodně těžký, ale třeba medkovou bych za sebe do týmu povedených prsou nedávala
Edge je to hodně blbá fotka, resp styling, ten overal je děsněj, normálně je má OK

Jako nevím kam to dát, ale že je ta holka podobná Meghan?
Garfie mně ani ne, připomíná mi Robin z HIMYM
Garfie mně teda nepřijde ...:-)
Potrefenáhusa nolita Pustila jsem si i Robyn
Ale normálně tam tu Meghan fakt vidím, ale ne staticky, jen když mluví.
Garfie Poznám naživo, a ja furt koho mi pripomína
ako nie je to, že by to človeka praštilo do očí, podobný typ ale určite. Robin teda vôbec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje