Mutziputzi Když se silikony dobře udělají, tak je to myslím dobrá volba, jak přírodě pomoci. Také jsem o nich uvažovala, ale pak jsem usoudila, že už jsem tak stará a na sebe zvyklá, že je mi to vlastně jedno.
VIP zjevy
milacka Mám ted menší, než byly moje přírodní a je to fajn.
Jedinečná a originálna
... No svojim spôsobom asi áno
Mutziputzi Když se silikony dobře udělají, tak je to myslím dobrá volba, jak přírodě pomoci. Také jsem o nich uvažovala, ale pak jsem usoudila, že už jsem tak stará a na sebe zvyklá, že je mi to vlastně jedno.
Silikony jsem nikdy nepotrebovala, ale myslim, ze s pribyvajicim vekem si necham udelat lift. Dan za velke poprsi - s vekem je cim dal tim tezsi udrzet to nahore ![]()
MP Marge Věř, že zemská přitažlivost funguje i na "A". Ale mně už je to fakt jedno.
cudzinka Ja nevim, smicham donata d mistnima vietnamcema a libovolnou hadrarnou a mam mam to...
Solathis na to aká je na SK preflaknuta a ospevovana, tak som zostala prekvapená.... Nepríjemne. ![]()
Silikony jsem nikdy nepotrebovala, ale myslim, ze s pribyvajicim vekem si necham udelat lift. Dan za velke poprsi - s vekem je cim dal tim tezsi udrzet to nahore
Kdyby to nebyla operace (jsem posera), tak jdu do toho hned zejtra. Přistehnout, zapošít... ![]()
Už několik let se přemlouvám, že to vlastně nemá cenu (na playmate roku už fakt neaspiruju) - akorát mě pořád kapku znejisťuje vzpomínka na jednu matčinu kámošku, která si nenechala udělat zuby v sedmdesáti (protože to už nějak doklepe), a strašila se starejma do stovky, dalších třicet let ![]()
Nikde jsem outlook nenasla poradne videt, ale nake podivne to je

Mutziputzi Ty kalhoty vypadaji jak stazenej zaves a z toho obriho psanicka vytahne snad I naradi....
Mutziputzi Karja Mně to přijde jako docela zajímavej nápad, ale blbě provedenej. Třeba kdyby to byl nějaký splývající materiál, ale tohle je fakt divný.
Garfie No jde o to, jestli to vubec proveditelnej napad je, aby to nevypadalo po par krocich uz blbe
Karja Až si zase dosáhneš na nohy, můžeš to vyzkoušet! ![]()
Garfie Jakoze si vezmu kalhoty po dedovi a stahnu je prazkama na lyze jo? No proc ne!
Mutziputzi Karja jela tam na kole a nohavice si stahla kolickama na pradlo ![]()
To vypada jak kdyz prijela na kole a stahla si nohavice, aby se nezamotaly do retezu. Kam na to ta Monika chodi?
Karja
přesně!!
Mutziputzi to vypadá, jako když se jí ztratil kufr a jediné, co sehnala, byly kalhoty tlustého vrátného a jeho dvě černé podkolenky, tak se to pokusila nějak zachránit ![]()
Mutziputzi ps: jinak ten chlapík vedle ní s tou šáličkou taky nic moc teda ![]()
Jiná Realita lucemburskej premiér
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025