Jiná Realita lucemburskej premiér
VIP zjevy
Mutziputzi jako chlap celkem pěknej, ale ta šálka fakt strašná, imo :)
Jiná Realita navíc to vypadá, že je pro něj situace kapánek vzrušující. ![]()
Nikde jsem outlook nenasla poradne videt, ale nake podivne to je
Podobne kalhoty měla v kolekci Denisa Nová a byly super. Akorát je to teda už pár let zpět. Ty manžety byly níž.
Pristi leto budu jako Sima!!!![]()

Mutziputzi jen abys příští léto nebyla spokojená :)
Mutziputzi Ona má v půlce lýtek otisky po lemu ponožek? Jinak dobrý.
Mutziputzi A co je na ní špatně? ![]()
Mutziputzima trochu povisly prsa, ale to s dobre udelanyma silikonama nehrozi. Vnitrni strana stehen uz taky malinko povoluje, ale kolena ma hezky, ne? Celkove porad dobry, rekla bych.
whiskas Bohuzel nic prave![]()
whiskas myslím, že to bylo míněno jako slib. ![]()
Mutziputzi tak to ovšem bude chtít foto jako důkaz, jinak jsou to jen kecy, kecičky ![]()
Mutziputzi Budeš! Zrovna na sebe koukám v zrcadle a už bych se vedle ní nestyděla! Jen podprsenku potřebuju jinou, mám holt ty vykojený jedničky ![]()
Darca uz je takova trapnejsi

Mutziputzi
To by bylo hodně pohodlný, celou poradu si zařezávat pásek do břicha.
Mutziputzi - tý pěkně hrabe z toho, že nemá chlapa. ![]()
Včera jsem Darinku zahlídla v Sedmým nebi, zjevně tam plnila někomu přání jakože posedět společně v restauraci... zpívala tam u stolu (bez playbacku a muziky) - to bylo samo o sobě děsný... a vypadala příšerně: čerstvě udělaný úplně černý a široký obočí, hnusná růžová rtěnka... taková šmudla, nebyl to vůbec pěknej pohled.
Ounz - můj osobní názor, kdyby někoho měla, tak už to přece dávno víme z jejích zveřejňovaných fotek, tak jí prostě hrabe, za normální to nepovažuji, ale tak zřejmě co není normální pro mě, je pro jiné gut. OK, stačí počkat, pan tajný určitě bude někdy odtajněn i s podrobnostmi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025