ten priserny kocar ma jedna ma nevkusna guilty pleasure z instagramu, pokazde se ho leknu. to uz snad nejde vymyslet osklivejsi
VIP zjevy
pecka Koupí si ho Vémolovic a vymyslel ho Jeremy Scott :-).
Mutziputzi jinak Vanda store je skvělej obchod
.
Mutziputzikralovna parizske se mi vzdycky zdala strasne oskliva
Tak mohla Lela pořídit i hůř. Ještě je modrá verze, kdyby měl někdo zájem. ![]()

Mně se kočár co má Lela líbí
Kora těch verzí je spousta, záleží, co si objednáš. Cybex je super kočárek, křídla mít nemusíš.
crazydaisy jasně že jo, já nezpochybnuju kvalitu. Ta bude zřejmě ok. Jen teda zlatý křídla a ještě v kombinaci s růžovou a andilkama je kýč jak bic. Já bych s tím nevylezla.
Kora Ja bych to chtela mit doma, ten cernej s kridlama, jen na jeden den a vypravit tatinkovi do toho dite, jestli by sel:-D. Jinak je to des, ale cybex ma pekne drahe kocarky, clovek se az divi kam ulitnul, ale cilovku to koukam ma, takze vlastne super tah!:-D
Karja Nejsou tak drahy jinak, do 30 sakumprdum
crazydaisy Cybex jsou krásné kočárky! Kdybychom vzali na výběr kočárku pro miminko pětiletou neteř, odcházeli bychom s tímhle ( to by byla ještě celkem zdrženlivá). Mně by nevadil.
Mutziputzi Tak jsou I drazsi, ale furt jsou za nejakou prumernou cenou;-). Spis, ze to neni zadnej ausus, ale tenhle dekor ho z nej dost dela;-)
Karja Utrhnout ty kridla, je z toho peknej kocar, je blby ze tim padem 40 litru v luftu no
Mutziputzi :-D:-D Mne se nelibi ani ten spodek, ten podvozek.
Karja Mne uz ted je to nak jedno hele, proste nakej rozumnej upper class, ne jak Vemolojc a Vrbovskejch, at ma ten kluk neco do zacatku, nebudu ho motivovat k chuti spolecensky rust hned vod narozeni Valcem, nak prirozene proste![]()
Mutziputzi Takže to bude kluk?
Mutziputzi No jasne, ono to hlavne fakt jedno je:-D:-D
brrr Zatim ciste jen podle toho ze prej vypadam skvele![]()
Hele, ale Karlos ma jinej. Treba bude mit kazdej svuj![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje