crazydaisy Já teda obecně, když vidim ty růžovky...to je tak hnusná barva, já mít holku, nekoupim jí růžovýho NIC!!!
VIP zjevy
Antje Moje vnucka bude mit tento s elektrickym podvozkem![]()

Mutziputzidočkáme času, třeba tě po porodu ovládnou růžové hormony ![]()
Ježišmarjá, to je obrovský![]()
crazydaisy ten druhý mi přijde osobně úplně strašně hnusnej! takový...já nevím, jak larva :)
Jiná Realita Pak volej psychiatra, nastala deprese!
Mutziputzi S růžovým kočárkem bych teda asi měla problém. Ještě že si snacha vybrala černej![]()
mně tedy růžový kočát přijde i hodně nepraktický, to se musí docela špinit, ne?
crazydaisy K čemu je dobrý elektrický podvozek? Jako že jede sám, netlacim, jen udavam směr?
Ta varianta s hlubokou korbou se mi líbí.
Jiná Realita jo, uplne to vidím. Hnusná růžová a jeste vopatlanej...![]()
Kora už se to řešilo v dětském vláknu. Něco jako elektrokolo, do kopce pomáhá, dolů brzdí, v případě puštění kočárku zabrzdí úplně. V horším terénu - kameny, písek atd. značně pomáhá. Když jsme na to se snachou koukaly, tak jako dobrý, ale že za ty prachy to koupí jen blázen. No a koupil to syn![]()
.
crazydaisy Neni o tolik dražší ne? Do 40 cca?
crazydaisy Teda ja sa v sortimente nevyznám, ale tento je fakt pekný, len by som tie kovové časti brala v čiernej. Je fakt oveľa krajší než to čo tak zbežne na ulici zazriem.
Mutziputzi pokud chceš jen hlubokej kočár, tak je to asi 44. Ten el. podvozek stojí o cca 14 víc. Mně osobně by stačil ten obyč.
paktofonika ty kovy si právě můžeš vybrat jaký chceš - černý, stříbrný, zlatý..
Mutziputzi až budeš vybírat, tak se běž podívat do Vandy v Korunní. Super přístup, kočárek ti uschovají až do porodu, když máš náhodou reklamaci, tak ti na tu dobu zapůjčí jiný kočár (to není běžný). A poradí ti, kdy objednat, abys to měla hotový do porodu
.
crazydaisy Já v tom ten benefit za ty prachy taky nespatřuju, myslim, že uvítám každou spálenou kalorii![]()
crazydaisy Jsem vybrala značku, co tam nevedou.
Mutziputzi no právě, já bych to brala taky tak. Ale ty určitě moc nepřibereš, nevypadáš na to
. Já přibrala hodně u obou kluků, ale do půl roku bylo pokaždý vše pryč.
crazydaisy Kéž bys měla pravdu!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje