barbucha coco? u nás se říká že vypadá šukatelně![]()
VIP zjevy
barbucha Balkán, no...
No jak pro koho.
Klidně uznám že vypadá mladší (i když na tý fotce s přepáleným světlem... to zmizej vrásky každýmu).
Ale nikde není psáno, že i když vypadáš vo deset/ať nežeru i vo dvacet let mladší, že eště vypadáš dobře. To chce něco víc... Fakt nevidim že by to byla taková hvězda jen kvůli tomu, že se uculuje. Nebo je to tak překvapivý u šedesátnice? Měla by se, stařena nad hrobem, snad furt mračit? ![]()
barbucha mankote, pro jaký účel vznikla taková fotka? ![]()
Pro reprezentaci? ![]()
děsný, ale tak zase možná od začátku jí bylo jasný, že láska na první pohled z Hrdličkovi strany to rozhodně nebyla
Nebylo možné si nevšimnout, že Karolína zapracovala na své image od doby, co poznala svého manžela Michala Hrdličku (30). „Michal mi říká, že jsem vypadala hrozně, když si mě našel.
Zlatá Krnáčová.![]()

Sweet Potato ty zlá! ![]()
stes Jo to jsem si taky cetla, desny, ale urcite to rikala nejak ve vtipu. Doufam. Jinak Hrdlicku jsem videla vcera ve fotbalovym studiu a on vypada hrozne, fakt hrozne.....Jinak on ulovil dobre no, mladou, hezkou, zavopatrenou, by si mohl s tim svym vyzorem ty kecy nechat od cesty:-D:-D
Já nechápu, proč si všechny tyhlety důry, zjevně jakmile jen první (ministerskej) plat poberou, pořizujou ausgerechnet šňůru perel.
Nepochybně se cejtěj jak úplná královna Alžběta, leč nezaujatý divák vidí leda tak druhou Martičku...
Hele a co má Krnda s Balkánem a co my jsem za stylovou velmoc, že Balkán používáme jako synonymum úpadku vkusu?
barbucha Dostalova takhle chodila oblecena jeste pred ministerskym kreslem. Lesk, trpyt, bizu, lokny, nalepovaci rasy, vyrazny barvy... to je jeji styl celou dobu, co ji znam, jeste kdyz byla urednice na kraji.
razorblade Jojo, potvrzuju. Ona je teda narozdíl od (Karly) docela fajn, ale vkus teda rozhodně nemá.
Sweet Potato ufff, to je pekelný ![]()
Karja Hrdlicka na mě pusobi velmi slizce
Vo tom nepochybuju. Akorát bižu vyměnila za ty perly ![]()
barbucha a sou to perly nebo bižu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje