To bižu nebude už asi. A maj je všechny!

i ta Krnda...

Hotovej Buckinghamskej palác toto! ![]()
To bižu nebude už asi. A maj je všechny!

i ta Krnda...

Hotovej Buckinghamskej palác toto! ![]()
barbucha kolektivní korále?
barbucha Kolektivní perly?
Potrefenáhusa ja pevne doufam, ze to bizu neni, ricni perly v teto kvalite se daji sehnat za par stovek, max male tisice.
barbucha tak vona ty perly nosila vzdy a za vsech okolnost hlavne Thatcherova a ta si z toho udelala znacku. Ale neni kazda Margaret....
Catherinne Sweet Potato
No samozřejmě! Dneska se bez perel pravá dáma neobejde!
ona od září do září ne že nesundala perly, ona se ani nepřevlékla
úplně si představuju, jak to je jako s americkým vánočním stromkem - vždycky zabalíš do folie i s baňkami, dáš do garáže...a vytáhneš, když potřebuješ!
barbucha tak vona ty perly nosila vzdy a za vsech okolnost hlavne Tchatcherova a ta si z toho udelala znacku. Ale neni kazda Margaret....
No právě.
Jako v Anglii to frčelo vždycky, to je jejich klasika... ale tyhlety děvečky vod krav si tím fakt nepomůžou.
barbucha no a ted vidim ten svuj preklep ![]()
barbucha a taky je mohly dostat, prece je nenechaji lezet ve skrini.
Z tech tri se mi asi nejvic libi na A.S., ze by to bylo tim, ze je ma na tele.![]()
barbucha Jsou pravé a dokonce nejsou říční. A já vím, kdo jim je prodává :-).
999 Jasne, takze darecky jak pro Nagyovou jo!
Karja To zase nevím, jestli si to holky kupujou samy, nebo jsou to "dárečky".
999 a jsou to aspon nejaky Mikimoto ?
barbucha Jsou pravé a dokonce nejsou říční. A já vím, kdo jim je prodává :-).
Jasně, pochybovala jsem že by teď - co je z nich ta elita - nosily umělý ![]()
Sama jsem občas uvažovala, že si je na starý kolena pořídim, i jsem si je několikrát zkoušela tak různě... ale ne, taky v nich vypadám jak prase v klobouku. Nehoděj se ke mně (ačkoliv by se mi moc líbily, v létě k džínám a do bílý košile)... Ale neni to můj styl, bohatě si vystačím s náušnicema nebo tím prstenem. No člověk nemůže mít všechno holt.
barbucha chacha, když vidím ty korále tak jedině
![]()

stes no furt lepsi nez ty jeji minisaticky a leskly puncochace.![]()
Zarinya tady já na lepší a horší nehraju, prostě to nejde. Snad jen tohle zachraňuje ta černobílá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.