Mutziputziaha, tak pokud mas osobni zkušenost, tak dobrá
VIP zjevy
Markéta Galuszková
jsem v šoku.
tzaziki Kdo to je?
Vypadá jak ta vod Řepky, taky pěknej prasečí rypáček ![]()
tzaziki tak ta je boží... Ty vlasy ![]()
tzaziki nemám tedy tušení, kdo to je, ale vypadá jako osoba, které jako malé holčičce maminka každý den říkala, že je nejkrásnější na světě a jednou si z ní všichni sednou na zadek - a ona tomu uvěřila.
tzaziki Teda, já mám asi dneska hnusně jedovatou náladu, ale mně na většině těch fotek přijde jako přerostlá účastnice soutěže Toddlers and Tiaras.
Dneska mě pobavila hláška advokátky Heleny Vondráčkové, která se soudí s Řitkou o 100tis kvůli pokáceným tůjím na obecním pozemku:
Podle starosty Kamila Abbida prohlédli keře před revitalizací dendrologové a označili je za nezdravé. Místo starých dřevin nechala obec vysadit nové. Před domem Heleny Vondráčkové teď stojí mladá ptačí třešeň. Ta však zpěvačce nevyhovuje. „Dlouho kvete, květy jsou velké a opadavé, plody přitahují mnoho ptáků,“ upozornila její advokátka.
Citrochnap
ja k tomu chtela napsat neco vtipnyho, ale z ty argumentace mi dosla slova... takze proste jen tripple facepalm... ![]()
![]()
![]()
Citrochnap dělá ten národní poklad něco jinýho než že se soudí?
Citrochnap vondrackova ty soudy asi bavi... ale ptaci tresen je strasne svinstvo. to bych pred dum taky nechtela.
Vždy se řadil ke zpěvákům, po kterých ženy šílí. A čím je starší, tím to u finalisty historicky první SuperStar platí dvojnásobně. Redakci eXtra.cz přiznal, že navíc jeho nová vlasová image přitahuje ženy jako magnet. Od momentu, co se stal blondýnem, mu přišlo několik zpráv, že by za noc s ním i několik žen zaplatilo.
Ten pán ve mně vzbuzuje pocit, že něco chytnu jen z obrázku.
Sámer
stes Hihihi, mini market.
Lamicka Ptaci tresen je fakt hruza, silenej bordel z toho prakticky od jara do zimy nez ta hruza opada. Docela bych si tipla, ze ji to vysadili pred barak schvalne
. Asi ji tam maji moc radi.
Lamicka já si říkám, jestli jí tam tenhle stromek nezasadili schválně..jo Crazy mě s myšlenkou předběhla :-)
crazydaisy stes me to taky napadlo :))
crazydaisy Ono to celé vypadá jako schválnost.
stes na mě sámer působil odpudivě vždycky, ale při tomhle se mi úplně kroutí prsty
a to jeho sexy špulení ![]()
stes jo a ta jeho vlasová kreace vypadá zblízka jako nalepený chemlonový mončičák.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje