stes Já vím, že to je to poslední, ale mne zaráží, že nedokáže ani oříznout ten kus židle nebo co to je.
VIP zjevy
Sweet Potato jo, to jsem si taky všimla, plus vyfotit (někdo) celou nohu
Úplná Demi Můr! ![]()
barbucha hele kdo není demi můr, jakoby těhotnej nebyl
jo u Demi to mělo kouzlo, bylo to originální a nakonec i milý. U všech ostatních je to nějak na sílu.
stes No kdyby to nepopisovala tak divne, tak je to docela normalni,proste mu hrali na fletnu. Nicmene prej se ma detem poustet klasika, prej jsou klidnejsi, uz vim proc mam takovyho certa, muzu si to sama. Dozvedela jsem se to na jednom sedanku, ty holky si to rikaly jen tak mezi reci, jako kdyby se bavily o brani zeleza, ze je to prece jasny, ze se ma poustet klasika
.
Karja AC/DC je dnes už taky klasika ;)
Karja no o to mi šlo...ten popis :-)
stes Je to proste vsechno magicky!:-D:-D
stes Tady si fakt Lela to břicho drží, jako by mělo už už upadnout. Já teda těhotná nikdy nebyla, ale ani jsem neslyšela, že by se to někomu stalo ![]()
Nekamarádí s Houdovou?
Mně teda baví tohle: Náš maličký přišel neočekávaně, takže všechno, co jsme si připravili, jsme museli vyhodit z okna. Jak řekl jeden z našich pozemských andělů: ‚Dostali jste trochu jiný paklík karet‘. Najednou naše strukturované a organizované porodní plány byly znovu seskupeny do zážitku, na který jsme nebyli připraveni. ......... aneb chceš-li Boha rozesmát, seznam ho se svými plány ![]()
zlatahouba Nerikam ze neni sahla, to mi prisla vzdy, ale za idiotskej preklad blbek z Blesku nemuze
Mutziputzi blbek? ![]()
stes Blbka v jednotnem cisle, ci co je na tom?
Mutziputzi no ze o nekom zrovna ty pises, ze je blbka.... Ja nedavno napsala, ze nekdo vypada JAKO transka a melas kecu jak Palackej...
stes Tak ja jsem kdysi s jednou z nich spolupracovala, mam trochu ahnung o urovni a za tuhle nebo tyhle hovori ten paradni preklad, to neni nic myslim nepodlozenyho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje