Karja tak ivane to uz asi muze bejt jedno, ne? karel nezije, tak uz je k sobe nic nepoji...
VIP zjevy
razorblade souhlas s stes Karja .....to ji nikdo nebere,nejspis mela jit od nej uz davno nebo se spis nevracet,ale proc to resit s Bleskem?![]()
razorblade No ja bych se bala, co vytahne z minulosti za nesmysly nebo I z pritomnosti v navaznosti na otcovu rodinu. Ja ten Plesk procitam denne a tam jsou fakt fotky, jak si bali veci do auta, jak cepuje benzin na ceste z Helsinek, no to ji novinari asi nefotej, to si foti pravdepodobne z vlastni inciativy.
Potrefenáhusa Plha se hlasi nebo jak to bylo....vzdyt o tom se bavime:-D A ja myslim, ze za to platej I malo, coz je jeste smutnejsi.
Irituje me nova sorta matek, zlaty holky z emimina - "nasrany matky"
Jedna ma primo profil na Instagramu, Kobzanova ji ho zrejme zavidi, jezis to sou hrozny kecy jak maj dojem ze sou free a cool..uz fakt lepsi snazilky a bydlenky snad

Mutziputzi Ta Kobzanka ti ale pije krev, co?:-D
Karja tak ivane to uz asi muze bejt jedno, ne? karel nezije, tak uz je k sobe nic nepoji...
tak furt je to nevlastni sestra jejich deti....
Karja Hele nez mi tady zas napisou, ze jim pride ze je to chichi cela ja, tak jako ja nesnasim podobný pozerky nad veci, hned mam chut jim rict ze jasne, uplne me bavi ten nadhled a bonmoty jak vod Milose![]()
Mutziputzi Ja nevim, tak vona se tak samochvali, to ty nedelas, ty na sve prednosti upozornujes nenapadne!:-D
Karja Proste mi taknak sere no, neudelam nic
Karja Aha, to ja nevim, ja prolitla jen jeden neplacenej clanek a pak jsem sjela timuv fb (ziva vysilani jsem si fakt nepoustela). Fotky z baleni a tak jsem nevidela :)
razorblade Ja jedu jen Plesk, takze videjka taky nemam, ale je to cely hodne hodne zoufaly, jako ta pani snad dokaze sdilet fakt vsechno, ona je pravdepodobne asi I nejak psychicky nemocna, no je to cely smutny, nemocna x let zakopana dcera plni predni stranky rozvodem.
Mutziputzico takhle ji teda nesledovat![]()
Karja Hele nez mi tady zas napisou, ze jim pride ze je to chichi cela ja, tak jako ja nesnasim podobný pozerky nad veci, hned mam chut jim rict ze jasne, uplne me bavi ten nadhled a bonmoty jak vod Milose
No, vždyť jo. Pořád si za tím stojím
Akorat teda bez to chichi, to bych nikdy nenapsala ![]()
notna To ses dobrej jasnovidec, chichi
Já teda hlavně nechápu, proč ten Blesk o tý Gottový furt píše. Dyk to neni vůbec zajímavá persona... nedělá nic... copak je to hvězda, která prodá dvojnásobnej náklad nebo co? ![]()
Co ti vadí? Pro tvoji informaci - i matka může bejt někdy nasraná ![]()
barbucha no to pozor!Gottova je prevazne v placeny sekci Blesku!!
nevim kdo si to plati,tedy![]()
Zarinya Blesk má platenú sekciu!? ![]()
Taky jsem o placený sekci neměla tušení. Ještě toho trochu! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje