Zarinya no toto! to krom placeného idnesu, placených lidovek, existuje i placený plesk?
zatím ani nechápu, kdo si platí premium idnes (ten plátek jde dolů světelnou rychlostí, a premium fakt není lepší, dokonce v premium nemají na nějakého korektora).
VIP zjevy
Mutziputzi Ja nevim, tak vona se tak samochvali, to ty nedelas, ty na sve prednosti upozornujes nenapadne!:-D
![]()
Jiná Realita tak premium se mi furt nabizi za celu 1Kc.
Ne ze bych to nemela, ale ja jsem to cetla velice sporadicky uz predtim.
Co mate predplacene za noviny? Mam ted hospodarsky, ktere jsou na ekonomicka temata docela dobre, i kdyz pro mne trochu moc doleva, ale s politikou tapu. Ten denikn?
už zase 
continuity Enko je dobry, jen ted si dost lidi nasralo levicackym komentarem ohledne socialnich davek. Ale to beru jako ulet :)
stes Má ho dobře nacvičený. ![]()
stes Tys jako mala nechytala snih do pusy? Ma radost!
continuity Enko je dobry, jen ted si dost lidi nasralo levicackym komentarem ohledne socialnich davek. Ale to beru jako ulet :)
ot: tak zas maji nejakou linii. U kvalitnich novin predpokladam, ze nebudou psat podle toho, aby ctenar byl spokojen.
Karja jo jo, jako holčička ![]()
stes Tady se asi neraduje. Vsadila Penam nebo Kostelec?

Tvl manžel vožebračenej, z vostudy kabát a jednou nohou v kriminále, a milostivá se baví ![]()
krupierka ale teda vlasy jak Locika ![]()
Babišová v něčem, co jí
sedne![]()
vydržela jsem doposlouchat rozhovor do konce, strašný teda , já já já + ten mučednickej výraz
V tomto exklusivním rozhovoru se mimo jiné dozvíme, že při hokeji je bruslení obecně hodně důležité.
Ale ta fotogalerie!! ![]()
bram
to je nejaky specialni "chucky doll" filtr?

bram jezisi![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje