VIP zjevy
razorblade prostě ovládáš telefon hlasem, když nemůžeš/nechceš rukama. takže třeba řekneš, že chceš poslat sms, komu, co napsat, odeslat - a je to. spustí třeba navigaci.. nebo ti vytočí číslo, ale to myslím fungovalo/funguje i bez siri.
paktofonika jeden můj kolega má takový zvučný hlas a vona mi na něj v jednom kuse bere, mrcha!![]()
viktorka_od splavu Ahaaaa... a musis to nejak ucot na svuj hlas a dikci?
razorblade jo, měla by se učit, ale ta moje, chudák, má se mnou těžkou práci
hele já to nijak intenzivně nepoužívám, takže jsem dopodrobna nestudovala, ale třeba v autě je to skvělý. prostě vyzkoušej a uvidíš
tohlemi přijde trochu úchylný, ty poslední dvě fotky teda strašný
stes mne sa na tom nič úchylné ani strašné nezdá, mne to príde skôr vtipné v dobrom zmysle slova
Mně se to taky nelíbí. Ale dneska holt už neni politicky korektní vypadat jako kluk... nebo jako holka. Někdo by se moh cítit dotčenej určitě.
betsey ani kdyby to myslel jako vtip, tak mně osobně to vtipné nepřijde. spíš nějak...slizké. nevím, nemám pro to správné slovo. asi hlavně nechápu smysl nebo účel.
Mně to přijde úplně v pohodě a kluk se povedl.
EstaraPovedl by se, kdyby byl holka, ale já mám velmi staromódní názory ...
Estara já bych nechtěla, aby se můj syn fotil v mých šatech a napodoboval moje fotky, ani bych nechtěla chodit s klukem, který se fotil a la jeho matka, protože mi to přijde fakt divný. ani s klukem, který vypadá jako sestra jeho matky a cíleně to zdůrazňuje, protože se mi zženštile vypadající kluci prostě nikdy nelíbili, ale jim to neberu, pokud jim to vyhovuje.
Estara povedl by se i kdyby zustalo u holciciho vzhledu, kazdej nemusí vypadat jako Rambo, ale že napodobuje matku v sexy pózach neni proste uplne cajk... Na to jsem narážela, ne primárně na vzhled
barbucha myslim ze modni zzenstily vzhled u chlapcu je jedna vec, co je otazka libi-nelibi.. druha pokud se dospivajici chlapec takto identifikuje se svou vlastni matkou![]()
Krasavice

Jiná Realitaani pre mňa nie sú zženštile vyzerajúci chalani príťažliví, ale to zasa neznamená, že mi pripadajú divní. Ja som len hodnotila fotky, to že sa sedemnásťročný chalan fotí v sexi pózach ako jeho matka, mi proste nepripadá úchylné, ale zábavné. Neviem, čo je za tým, možno to fakt robí len z recesie a nedokážem posúdiť, či tam je nejaký psychický problém, či sa identifikuje so svojou matkou alebo čo. Ale too už je jeho boj.
barbucha hele, mně to připadá jen srandovní, jako ve smyslu směšný, jinak ať si dělá, co chce, svý publikum si asi najde.
barbucha myslim ze modni zzenstily vzhled u chlapcu je jedna vec, co je otazka libi-nelibi.. druha pokud se dospivajici chlapec takto identifikuje se svou vlastni matkou
Malej Oidipus? ![]()
A ta polonahá fotka je jak do inzerátu na eskort. Jednoznačnej výraz...
Mutziputzi a co jako? Běžně vypadající těhotná ženská, ne vygumovaná (myslím fotka) celebrita nebo instaštětka (jak jim tady někdo říká)
stes Nic, jenom hezka "modelka" a umelecky provedeni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje