VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Garfie
28425 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 17:10

Lamicka  To je výborný!!

Jinak teda můj muž vůbec netuší, co mám v šatníku, ale je to hodně daný i tím, že spolu v podstatě vůbec netrávíme čas (chce se mi napsat oblečení, ale zase vás nechci až tak pobavit). Odchází, když jsem ještě v pyžamu a příchází, když jsem v něčem domácím. 

Offline MP Marge
6819 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 17:20
Reakce na Karja:

MP Marge No oni to spis resej ty,co maji uz rodinne finance nebo jak to rict. Ja to neschovavam, ale asi brzo zacnu!

​Tak je fakt, ze vylozene rodinne finance jsem nikdy nemela - jeste snad s byvalym snoubencem, ale bez deti, meli jsme jen dva jezky   

Nevim no, kdybych musela doma schovavat nakupy, tak bych si pripadala jako nezletila, co jeste bydli s rodici - a to by me nebavilo, kor v mem veku. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 17:31

MP Marge ja neschovavam. Ale obcas sa proste nepochvalim ale zas nie som nakupna maniacka, zeby som tym ohrozovala rodinny rozpocet :)

Offline MP Marge
6819 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 17:38

Mrakoplas A ze jsou i takove! Ja mam tetu, uz se s ni leta nestykam, ale ta nakupovala s takovym zapalem, ze treba v pulce mesice nemela na jidlo (podotykam, ze doma tri deti!) a na elektriku. Pujcovala si pak vsude mozne, dluhy casto nevracela... Za to by se, myslim, clovek trochu stydet mel

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 17:54

MP Marge no tak to uz je fakt moc. Mne pride zvláštne aj to, ked si ludia poziciavaju na dovolenku. Ked som na nu nemala, tak som proste nesla alebo dala nieco low cost a na dalsi rok nasetrila. A teraz s deťmi nemat ziadnu financnu rezervu a zit nadoraz mi nepride rozumne a to ja fakt neviem setrit, ale uz musim tie priority inac poskladat.

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 18:04

Ja vylozene neschovavam, ale taky nakupy nehlasim. Proste v nove veci chodim. Vcera si vsiml, ze mam nove boty - ty marteny, co jsem kupovala nekdy snad uz v listopadu nebo zacatkem prosince.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 18:18

Já jsem ležela v nemocnici s paní, která nové věci před manželem schovávala, sbírala falešné paragony za daleko méně peněz, které mu pak předložila, mohla mít jen ten nejlevnější mobil apod. No šílené, bylo mi ji hrozně líto. Manžel byl šílený lakomec a setrilek a dělal by ji ze života peklo, říkala teda. No já bych s ním nebyla. A kamarádky manžel je taky děsně na prachy, jednou jsme byly na nákupech, koupila si 3 halenky a dvě si u mě schovala, ze to nemůže donést vše, ze musí postupně

Online Catherinne
10783 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 18:21

Kokoska takže jsou vlastně starý

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 18:59

Catherinne no jasne, ja prakticky nemam nic novyho

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 19:28

Taky nic neschovávám, ale ani nehlásím. resp. neukazuju, co jsem si domu přinesla. Pak si to vezmu na sebe a manžel si nkdy všimne, někdy ne. Ale nikdy nic neřešil, ani nekomentoval. A to si musel třeba přinesené krabice všimnout. Takže provinile se občas cítím výhradně jenom kvůli sama sobě.

Offline Liesel
1659 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 19:32

Ja to mam opacne: tak si kup neco hezkyho...jenze ja musim mit na nakupovani chut. Ale pod vlivem parfumanie se zlepsuju.

Offline Karja
44428 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 20:12

MP Marge Jo, hele sambo ted dvakrat nakoupil v Dmku a lekarne dle seznamu a prisel domu trochu opocenej a ma uz tyden nejaky divny reci o penezich:-D. Takze nez ty domaci nakupy zacnu oblitavat sama, tak asi nic moc novyho pro sebe hlasit nebudu:-D:-D. 

Offline MP Marge
6819 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 20:30

Karja Jasne, v takove situaci musi nastoupit trocha diplomacie, chapu

Offline viktorka_od splavu
49178 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 21:28

Karja já bych ho naopak posílala na ty nákupy co nejčastěji. oni pokud nenakupují, nemají vůbec představu co stojí provoz domácnosti

Offline Karja
44428 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 22:38

viktorka_od splavu Ja ti nevim, dnes jsem ho poslala do lekarny pro kapky a kojenecke mliko, a ty kapky staly 650,-; takze to mliko prinesl rozpytlikovany v nekolika neprodejnych vzorcich, zas aby nas vsude neznali!

Ale jo, mas rozhodne pravdu!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 22:44

já jsem z domu zvyklá, že otec matce maximálně přál, kupoval jí sám drahé (i když často poněkud mimo :D ) věci, a nikdy neřešil, kolik čeho a za kolik si koupila, naopak jí často i strká peníze, aby si něco koupila. z tohoto důvodu si vůbec neumím představit žít s mužem, který by to měl nastavené výrazněji jinak. s tím, že já od něj nic nepotřebuju, koupím si, co chci a potřebuju, ale jak by mi do toho nějak kecal ve smyslu, že je toho moc nebo je to drahé, tak asi pánbůh s námi a zlé pryč :( jsem dospělá a svéprávná a cenu i potřebu věcí, co kupuju, a jestli si je můžu dovolit, si už relativně umím zhodnotit sama.

Offline viktorka_od splavu
49178 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 22:44

Karja však jasně, budou vás všude znát a budou na tebe hodní!

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 22:52

viktorka_od splavu jo asi jako servisak kdyz jsem mu tam nechala na pul hodiny auto a mela jsem sebou harpyje i psa. Taky kdyz mi daval klice a ja se pidila po fakture tak mavl rukou a rika prosim te jed... 

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 18. ledna 2020 23:31

viktorka_od splavu to pry kdysi po svatbe udelala moje mama po par tatovych pripominkach, ze se za domacnost moc utraci. Sverila mu s usmevem rodinne finance i obstaravani nakupu. Dlouho to nevydrzel. Ale ona je fakt v tomhle rozumna a setrna, spis on opravdu nemel tuseni, co za kolik.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 19. ledna 2020 07:57

Jiná Realita moje kamaradka taky mela takoveho tatu, vozil mame i ji ze sluzebnich cest parfemy, obleceni, daval jim penize na nakupy obleceni... sam chodil pekne oblekany. Pak si vzala chlapa, ktery chodi vetsinu casu v kapsacich a mikine, jeji zalibu v obleceni nechape a obcas se kvuli tomu dost pohadaji.