razorblade Lama_z_Lana Ja zacinam od unora, ale fakt! A pekne v sesitu:-D, papir nic neprekonalo. Uz jsem to asi dva mesice vedla vloni, ale zas tak moc me to nebavilo....
VIP zjevy
No..jako ja mam rada vecech poradek, ale tohle je i na me extrem. Ja si teda pisu, kolik utratim +/-, ale to je spis tim, ze mam na tejden nejakej rozpocet, pres kterej to nejde. Neresit to, tak si to asi fakt taky nepisu
Ja si taky delam rozpocet, uz leta. Kdyz jsem byla jeste na skole a zila ze stipendia, tak to jinak neslo. Mam rada prehled o tom, kolik co stoji, a kolik za co utracim. Taky to ale pojimam +/-, zapisovat konkretne kazdou polozku by me nebavilo, a ani si nemyslim, ze by to bylo nutne.
Ale prave proto, ze jsem v tomhle zodpovedna, me o to vic irituje predstava ze bych se mela pred nekym stydet, kdyz si neco koupim! Ucty jsou zaplacene, do budoucna si sporim, pravidelne prispivam na charitu - takze do toho, jestli doma chci mit deset, dvacet, nebo i tricet paru bot je kazdemu, s odpustenim, hovno. Vcetne sambu!
razorblade Lama_z_Lana Ja zacinam od unora, ale fakt! A pekne v sesitu:-D, papir nic neprekonalo. Uz jsem to asi dva mesice vedla vloni, ale zas tak moc me to nebavilo....
Ony jsou na to i apky do telefonu
Ale ja mam taky jen sesit, me to tam nebavilo zadavat...
MP Marge Ja do telefonu nejak nerada neco pisu, nakupni seznamy jedou na papire. V tom internetbankingu je to sikovny, ale hodne platim hotove, ci mi pripadne nekdo da hotovost at mu neco zaplatim/objednam, takze to je nevyuzitelny.
MP Marge Ja do telefonu nejak nerada neco pisu, nakupni seznamy jedou na papire. V tom internetbankingu je to sikovny, ale hodne platim hotove, ci mi pripadne nekdo da hotovost at mu neco zaplatim/objednam, takze to je nevyuzitelny.
163 drogerie
495 potraviny
230 lekarna
55 posta
15 678 ostatni
![]()
@pecka a taky to mas tak, ze se na stav uctu nedivas proto, ze mas pocit, ze kdyz se na nej nepodivas, nebude to tak hrozny?![]()
Od ty doby, co má KB novej ibanking, nemůžu se ve svejch výdajích absolutně vyznat. Vždycky jsem viděla historii transakci, naklikla jsem danej měsíc a viděla sumu příchozích, sumu odchozich, výchozí stav, konecnej stav + rozpis položek. Hotove prakticky neplatim, takže za mě vyřešeno. Teď tuhle funkci nemůžu nikde najít a fakt mě to dere.
razorblade tak nejak. Občas je to potom ale riadna šoková terapia.
MP Meri no ale aspoň ti tam nedělaj koláčový grafy kolik jsi toho prožrala, prohadrovala apod. - to mi připadá hrozně drzý od těch bank, když by se mi měly šťourat ve struktuře mejch výdajů! ![]()
je to teď takový roztažený, jakože klientsky přívětivý (červená mínus, zelená plus
), mně ten strohej textovej přehled vyhovoval víc
Lama_z_Lana
napodobne, i bez hazeni na papir
RoSa kolacovy grafy ma moje mamka a vzdycky ji to desi![]()
RoSa No je to prkotina, ale já kvůli tomu poprvý v životě uvažuju, že změním banku. Fakt mi to vadí moc. koláčový grafy bych naopak brala, ty dělá kdo
? A sorry za živení OT.
MP Meri koláčový graf mám u Airbank ;)
MP Meri ja mam kolacovy graf u CSOB :)
Halo halo, jsme tady ještě ve VIP zjevech???? Navrhuju založit bankovní vlákno nebo tak něco ![]()
Myslím ze kolacovej je i George u cs,- ale patřím k těm, co se radsi nedivaj
Ze ja jsem to hledala... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my