![]()
VIP zjevy
![]()
Já to jenom tak proklikala, trochu mě znepokojilo, že čivava už tam pak nebyla. A ty cyklistický rukavice, to má nějaký hlubší význam?
dyndaSkončila jsem u míchání masa nářadím, na kterým ještě visí visačky z obchodu. To se nedá!
Taky jsem to jen proklikala, těch pejsků je tam víc. I kočička se tam mihla. A ty rukavice. To má nějaký význam? A ty dlouhý vlasy u toho plynovýho sporáku. Super video.
Pinot Noir
spíš #parisbloudipokuchyni
Pinot Noir Asi ho po natáčení budou vracet.
dynda Ti dík, s tou čivavou!
Ono je to hrozné už samo o sobě, jak si ji furt přehazuje v rukách, navíc oblečenou.
To je geniální video, já to zvládla zkouknout celé, je to tedy o nervy, kdy ji chytnou od plamene vlasy. Jdu asi hledat další její povedené cooking kousky.
Sakra, kdyby ji ten fotograf aspoň narovnal Archieho. Docela mě zarazila informace, že do Anglie před oznámením o vystoupení "z rodiny" ho sebou nevzali a nechali ho v Kanadě.

Pinot Noir Ty rukavice jsou nechutné.
brrr Teda, strašně jí to sluší! Ale to nosítko je příšerný, úplně stoprocentní ukázka toho, jak by nošení vypadat nemělo ![]()
MP Meri zrovna jsem to ted nekde videla zmineny v "nosici skupine", podle nastaveni ho nesla oblicejem dopredu (v USA i jinde to neni tak zatracovanek zpusob) a pak ho pravdepodobne spiciho obracela...
MP Meri Sluší jasně, o tom žádná, ale kdyby ji ta ochranka za ní podržela čokly, ať si upraví dítko. Takhle to vypadá trochu kašírovaně. Nandám dítě, chňapnu psy, nahodím úsměv, nechám se vyfotit a hajdy domů. Takhle přece nemohla jít víc než pár metrů, vždyť to musí být nepohodlné oběma.
Ono se to v jiných zemích řeší o hooodně míň než u nás. Neříkám, že je to správný, ale je to tak. Já na to taky koukám se zděšením, ale tohle není první fotka, kde to syna drží nebo nese v poloze dle našich standardů šílené.
brrr no on jel do Anglie jenom Harry, Meghan zůstala taky v Kanadě.
Mohučanka Byla tady taky, asi tri dny tusim? a pak odletela zpatky za ditetem. Ale tak mne to prijde lepsi varianta, nez ho tahat 2x za sebou pres ocean (kdyz pominu, ze tady mohli nejakou dobu byt vsichni).
Garfie aha, to mi uniklo. Myslela jsem, že tam zůstala s miminem.
Garfie četla jsem k tomu takovou věc k zamyšlení, že tady nechala harryho samotného čelit všem těm nepříjemnostem (které podle mě plynou z jejího problému, ne z jeho), že tomu prostě nečelili jako rodina. jako jasně, je hodně důvodů, proč to tak mohlo být nebo bylo. ale stejně mi přijde, že na tom něco je. harry se v tom vykoupal sám. myslím, že dva tři dny za ním stát, když to notabene je nepochybně její přání, by ji nepochybně nezabilo. ani s malým dítětem.
brrr To jsou přece chef rukavice, aby bylo vidět, jaký je v kuchyni profík
nic tak neskutečného jsem už dlouho neviděla (pokud milosrdně zapomenu na toho Poláka kvílejícího něco o Paulině, kterého sem nějaká dobrá duše dala).
Vtipny bylo, ze tady bydleli Harry a Meghan kousek, v North Saanich, coz je v podstate cast Viktorie. V novinach probely obcas fotky, ze je nekdo videl joggovat nebo na konich, ale zadna hysterie se nekonala.
Ja hlavne nechapu, proc to Harry s Meghan a celou rodinou neprobrali predem. Pak uz mohli jen verejnosti oznamit, ze se stahuji do ustrani, jak to bude prakticky reseno atd. Tohle verejne propirani, jak to vlastne bude, jake je to pro vsechny prekvapeni apod. mne prijde pro kralovskou rodinu nedustojne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my