Strašný podporování tohle hovadka Timo
VIP zjevy
MP Marge Já si vzpomněla na ty pokusy být novou popovou star, jak ti chudáci ve studiu dělali první poslední a stejně z toho bylo jen zoufalé kňučení. A zkoušela to několikrát. Tohle bych řekla, je další štace...
Malenge Paris je vyborna nahodou!
MP Marge Já si vzpomněla na ty pokusy být novou popovou star, jak ti chudáci ve studiu dělali první poslední a stejně z toho bylo jen zoufalé kňučení. A zkoušela to několikrát. Tohle bych řekla, je další štace...
No prave, a zrovna tak to bylo s herectvim - videla jsem kdysi davno jeden jeji film a byla to fakt katastrofa, hrat opravdu neumi. A o jeji reality show radsi pomlcim (taky brzy skoncila). Proto se obavam nejhorsiho.
Jako zase jeji "vareni" pobavilo, to jo ![]()
Lamicka tak schválně ![]()
Lamicka
Made my day se myslím píše
Nasadila šamanské byliny![]()
Že by nějakej jed do kafe, aby se mu libido snížilo???? ![]()
74SLena no, mňa aj napadlo, že tá veta, že sa žení naposledy znie trochu výhražne...
74SLena Nějaký protipól Cimrmanova vstavače.
Sweet Potato
asi něco takového, nebo obyčejnej brom???? Nebo rozrazil, ten by taky mohl stačit, bo by měl proutník jiné starosti, kam sedout, než kam ho vrazit. Že by Lila byla studentkou cimrmanologie????
![]()
![]()
![]()

To nemaj o čem psát, že museli vzít zavděk touhle nechutnou nulou?
Vyráběj VIP z tý nejhorší spodiny... fakt dobrej příklad pro čtenáře Blesku - pak se máme divit, jak to tady vypadá.
Vyfotili ji jak se chystá jít na záchod? ![]()
barbucha ne, vyfotili jeji senzacni postavu... ale kdo chce psa bit...
Mutziputzi dont worry za par mesicu se urcite aspon priblizis![]()
barbucha ne, vyfotili jeji senzacni postavu... ale kdo chce psa bit...
No chce, to zas jo ![]()
SunEclipse spolecne s expresem... Timo musi mit penez jak sracek... Myslim ze i vip zjev je slabej vodvar
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my