VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline 0zero7
11707 příspěvků moje polička 21. ledna 2020 22:38

A dneska prej Harry pristal ve Vic, myslim, ze je mozny, ze zakotvi tady, jestli se jim podari najit neco vhodnyho na bydleni. 

Vybrali si dobre, to jo teda

Jiná Realita to si myslim, ze jsou fakt cisty spekulace co jak a proc.... 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. ledna 2020 22:42

0zero

to, že tu zůstal sám, je ale fakt. a o tom mluvím. je prostě divné, když žena odletí za oceán a nechá manžela samotného v takové situaci, kdy je na něho naštvaná celá rodina a navíc půl národa. ať už je to vévodkyně nebo uklízečka, to je fuk.

Offline viktorka_od splavu
49178 příspěvků moje polička 21. ledna 2020 22:45

Jiná Realita taky myslím že jsou to spekulace a ziginka to tuplem, vždyť nevíš jestli to nebylo domluvený předem přesně takhle:-) 0zero7 Meghan na koni bych chtěla vidět, by se mi trochu polidštila:-)

Offline 0zero7
11707 příspěvků moje polička 21. ledna 2020 23:24

Jiná Realita ja myslim, ze to zbytecne dramatizuji, zustal sam, je to dospelej chlap, se postara snad a pokud je na neho opravdu takovej tlak (opet spekulace) tak myslim, ze to da v pohode.. zas bych mu nejaky koule klidne prirkla, haha

viktorka_od splavu https://www.theglobeandmail.com/life/travel/article-weekend-getaway-vacation-like-harry-and-meghan-in-north-saanich-bc/

lepsi asi neni, vtipny je ze jeden muj ex z doby davnejsi bydli hnedka vedle co se oni flakali

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 21. ledna 2020 23:42

viktorka_od splavu Četla jsi tohle?

Vévodové ze Sussexu se rozhodli odstoupit ze svých oficiálních rolí v britské královské rodině necelé dva roky po svatbě. Zásadní oznámení zveřejnili minulý týden ve středu na svém Instagramu, aniž by se předem poradili s královnou nebo kterýmkoliv jiným členem rodiny. Uvedli také, že by chtěli žít střídavě ve Velké Británii a Severní Americe a rádi by se do budoucna finančně osamostatnili. 

Plány vévody a vévodkyně ze Sussexu vyvolaly nespočet otázek a Buckinghamský palác v prvotní reakci hovořil o "komplikovaných záležitostech", jejichž projednání "zabere určitý čas". Ještě koncem týdne však bylo oznámeno, že královna Alžběta II. svolala celou rodinu, aby celou záležitost vyřešila co nejdříve. 

https://magazin.aktualne.cz/harry-a-meghan-zustanou-vevody-budou-se-ale-muset-uzivit-sam/r~617842da360511ea858fac1f6b220ee8/

Takhle že by to někdo plánoval dopředu?

Offline Janulik03
20126 příspěvků moje polička 22. ledna 2020 07:43

Mna vcera rozosmiala veta ze je otazne z coho budu zit ked prisli o tituly. Asi budu na socialke

ale musi sa im priznat ze vyvolali teda vela spekulacii a zrazu je kazdy odbornik na kralovsku rodinu

Online Garfie
28426 příspěvků moje polička 22. ledna 2020 07:50

0zero7 Jsem si na tebe vzpomněla, že jsou určitě někde poblíž

ziginka Tak v první řadě je třeba pochopit, že noviny a obzvláště bulvár musí něco psát a pokud nedostane informace od zdroje, tak si to nějak poskládá z toho, co má k dispozici, případně vymyslí tajemný zdroj "blízký paláci". 

Jiná Realita Jako působí to divně, ale mohlo to mít normální pozadí, třeba to tak bylo v plánu. Jinak myslím, že to celé není práce Meghan, rsp. že je to postoj Harrymu blízký, který ale ona nějak dotáhla. Že sám by na to neměl odvahu a kdyby si vzal nějako typickou britku, prostě by dál plnil své královské povinnosti, což ale neznamená, že teď je pod vlekem. 

A ještě, když už jsem u tématu, někdo tady dával to srovnání, jak nakládá britský bulvár s Meghan a s Kate, ale mně to upřímně nepřišlo tak hrozné a dobře si pamatuju, jaké dávali Kate kapky, když přišla do rodiny. 

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 22. ledna 2020 08:25

Garfie no, on řekl doslova a vlastní pusou, že to rozhodnutí udělal pro svoji ženu. Ovšem čert ví, co bylo plánované předem a jak je to doopravdy...Přeju jim, aby byli spokojení.

A Meghan to v té Kanadě podle mně fakt sluší, až na toho ubohého nošence.

Online Garfie
28426 příspěvků moje polička 22. ledna 2020 08:29

Mohučanka Aha, to jsem neslyšela, tak možné to je. 

Offline viktorka_od splavu
49178 příspěvků moje polička 22. ledna 2020 08:33

ziginka necetla ani nemam v planu, az tak me to nezajima, hrozny kecy

0zero7

Offline žluťásek
8835 příspěvků moje polička 22. ledna 2020 08:51
Reakce na Pinot Noir:

dyndaSkončila jsem u míchání masa nářadím, na kterým ještě visí visačky z obchodu. To se nedá!

​Teď jsem si to pustila. Vydržela jsem jen o chvilku dýl než ty, ale díky tomu nepřišla o komickou scénku, jak totálně přesolí maso a pak jde do lednice pro vodu z petky, aby si namočila kuchyňskou utěrku (umístěnou hned vedle dřezu), s níž to maso zas utírá. Mletý

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 22. ledna 2020 09:08

Garfie stavime se u H+M na kafe, az poletime za 0zero7?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. ledna 2020 09:24

žluťásek ja som to stale nemala cas pozerat viac ako par sekund ale tusim si to idem pustit, to musi byt skvost

Offline barbucha blogger
35599 příspěvků moje polička 22. ledna 2020 09:24
Reakce na Garfie:

je to postoj Harrymu blízký, který ale ona nějak dotáhla. Že sám by na to neměl odvahu a kdyby si vzal nějako typickou britku, prostě by dál plnil své královské povinnosti, což ale neznamená, že teď je pod vlekem. 

​No, teď ho zrovna někde doslova citovali, jak si myslel že bude moct plnit ty povinnosti i nadále a jak je smutnej z toho jak to dopadlo.

Tak kurnik ale jak sami říkaj, nemůžeš sníst koláč a mít ho celej! Co čekal, že ho poplácaj po rameni a jen si kluku užívej tituly a gáži a vobčas se ukaž? Ta "firma" je zaměstnání jako každý jiný, to jest nemůžeš si v práci vybírat že přijdeš jen příští středu páč se ti to jindy nehodí.

Mně se akorát nelíbí, že se vykašlal (a to ze sobeckejch důvodů) na chudáka babičku, který je sakra 93 let - a maká jako šroub furt. Místo co by jí naopak ulevil... vypad jí z pracovního kalendáře už manžel, teď vnuk... který přece jen část zastali. Vono teda v tý famílii je eště dost jinejch, ale pro každou příležitost se nehodí ausgerechnet sestřenice z druhýho kolena, někdy to chce co nejvyšší šarži... a Vilda taky asi neskáče nadšením, že bude muset většinu vodmakat sám s Kate.

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 22. ledna 2020 10:04

žluťásek Ne ne!

Offline notna
9363 příspěvků moje polička 22. ledna 2020 10:50

Vařící Paris je recese nebo parodie. Tphle nemůže myslet vážně. I kdyby tak blbá byla, má kolem sebe určitě tým lidí...

Offline Malenge
4833 příspěvků moje polička 22. ledna 2020 10:58

notna Ale může! Každý přece ví, že je exceletní/skvělá/famózní (nebo už nevím jaká, co to tam na začátku afektovaně mele, znovu to pouštět nebudu) kuchařka  a pak ta nekonečná litanie o tom, že nemá sejra nastrouhaný už z obchodu, ooo hrůzo!

Online Garfie
28426 příspěvků moje polička 22. ledna 2020 12:12

Lamicka

barbucha Jako jo, počkat možná mohli. Ani možná ne kvůli královně, jako spíš kvůli jejímu muži, o kterém pořád všude píšou, jak má s Harrym dobrý vztah a myslím, že tu extra dlouho opravdu nebude. Myslím, že co ve skutečnosti chtěli, byla práce na půl úvazku, v podstatě jak píšeš. Možná ani nečekal, že to bude mít až takový dopad. Já zase chápu, že při prvním dítěti je člověk takovej rozhozenej až přecitlivělej...tak asi chtěli "normální" život pro to svoje mimino.

Offline 0zero7
11707 příspěvků moje polička 23. ledna 2020 01:10

Lamicka Malem jsem napsala, ze kanadsky HM je stejny jak cesky muhehehe. Kafe asi potrebuju Ja. Kdy si mam znamenat navstevu pls?

Offline MP Marge
6821 příspěvků moje polička 23. ledna 2020 03:38
Reakce na notna:

Vařící Paris je recese nebo parodie. Tphle nemůže myslet vážně. I kdyby tak blbá byla, má kolem sebe určitě tým lidí...

​Kamaradka je presvedcena, ze to je (zdarila) parodie.

Ja jsem na vazkach. Kdykoliv jsem v minulosti s Paris videla nejaky rozhovor v televizi, tak mi vzdycky prisla blba jako troky. Ale souhlasim s tebou, ze tak blba, to snad ani neni mozne