Díky. Jen mě trochu pobavila taková, jak to říct, vizuální nesourodost této dvojice ????
VIP zjevy
Muslik krasne si to popsala. mne to připomnělo princeznu Drobenu ![]()
Muslik obrácená perspektiva ![]()
Karoleena jj, vypadá trochu jako ona. Jen teda dost přibrala, se mi zdá...
https://www.expres.cz/celebrity/dara-rolins-postava-tajemstvi-sexy-postava.A200127_140620_dx-celebrity_ren
Postava fantastická. Ale k čemu ta omáčka kolem? Že to nemá ze cvičení?
Sweet Potato tak ale dara zas maka na vystupenia cele hodiny, nepotrebuje este fitko. A je teda extremne prisna na jedlo. No ale je to jej zivotny styl a hlavne ju zo zivi. Vyzera super, len teda nemusela by si stale nieco dokazovat.
Janulik03 Tak to je celkem jedno, kde maká, ale ať netvrdí, že nemaká. Vždyť je to směšné, vystavovat tělo s výkřiky "neřešte mé tělo"
Sweet Potato to ano ale ona mapodobne ulety pomerne pravidelne. ![]()
![]()

Sweet Potato Tohle rychle zapomínám a pamatuji si Cyrana...
Sweet Potato mně už v zelený kartě připadal jeho zjev hraniční.
Je to degradace
Tak Betty V jeho případě i morální. Ta hlavně.
Muslik z té dámy jde respekt :-)...ne vážně, že je mohutná je jedna věc, ale má strašnej makeup a účes. Ten pán je kdo, vůbec nevím, ani ponětí nemám
Sweet Potato tak
, škoda ho
stes Myslím, že je to porotce z Masterchef.
rozarka aha, díky
stes Přemek Forejt, byl porotcem v masterchefovi a hlavně působí v olomoucké pecce jménem Entree
rozarka Teda degradovat takového kuchaře na pouhého účastníka jakési show ![]()
Doprčic, takový pěkný děvče a nasadí si tak hnusný drápy
A jak jsem si všimla, na Grammy ty dlouhý nehty docela letěly... doufám, že to neni nějakej fungl novej trend, bohatě mi stačí pohled na pokladní v sámošce - eště abych to potkávala víckrát a všude, fuj!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my