Lamicka No pokud se chceš dobrovolně vystavit názorům jiné bubliny, tak doporučuju například na FB Rádia Wave diskuzi pod článkem s názvem "Ženy, neroďte nám tu jak chcete. V Česku pořád vládne porodní mansplaining." Tam je úplně všechno, paní s dospělýma dětma co si stěžujou, co to je za dobu a že s takovou se teda nedožijou vnoučat, pak zas jiný paní, co měly při VŠ studiu malý mimino i práci a když to takhle současná generace nedělá, značí to, že je rozmazlená a líná, no a pochopitelně vším se tím prolíná, že kariéra neuteče, ale nejplodnější roky života jo a jaká je to od žen nezodpovědnost. Takže jo, ještě furt se to řeší.
VIP zjevy
brrr no je teda nějaká nakynutá a ta absence podprsenky jí teda dobrotu nedělá
Našel by se daleko horší příklad nežádoucí absence podprsenky...

![]()
Mutziputzi simtě, že se nad tím pozastavuješ. Většině národa je to buď fuk nebo jim to přijde v současné době normální, a těch pár desítek křiklounů na novinkách a blesku jsou vesměs pitomci, kteří nadávají úplně na všechno. Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že je to sice vyšší věk a těch fyzických sil není tolik jako před 15 lety, ale pokud se na to cejtí a chtěla to tak, jen jí gratuluju, je to super.
barbucha tyhle šaty se mi na první pohled hrozně líbily, ta sukně a turban mi přijdou boží, ale pak jsem zazoomovala na top a
. Úplně zmařenej potenciál.
Karoleena co je to probůh mansplaining? Chci to vědět?
Karoleena na to jsem na FB narazila, ale nechtelo se mi tomu venovat pozornost. Asi si to odpustim, staci mi tohle kratke shrnuti.
Lamicka Já hloupá ovečka jsem si ten článek i diskuzi našla, nelíbí se mi ani jedno a pořád nevím, co je to mansplaining.
Sorry za živení OT.
Mansplainig - složeno z "man" a "explain" - jev, kdy muž ženě obsáhle něco vysvětluje, obvykle povýšeným a blahosklonným způsobem, bez ohledu na to že daná žena má o problematice mnohem lepší povědomí.
Estara Děkuju!
Ja myslim, ze se to resi na internetech. Moje socialni bublina je velice siroka a rozmanita, siroke okoli je ruzne, od matek nezletilych, po matky stare, po matky samozivitelky, po matky lesbicky. A moc se to neresi, mimo ty nezletile teda. Co se resi jsou bezdetne manzelske pary, tam pomalu, kdyz si nevylepi na celo zdravotni duvody, tak to uz jsou samy spekulace a kecy.
Mutziputzi klid, květen se blíží :) Hlavně aby nebyly nějaké zdravotní problémy, tvary těla se fakt dají vrátit!
Kokoska Strašně pomalu a den ode dne mam větší chuť hodit do výloh šutr!![]()
Mutziputzi Jako ani ten svit v očích, nebo jak to bylo, to nevyváží, jo? ![]()
Karja Jake treba spekulace/kecy?
Vy jste jí poznali? Já teda ne, včera když sem někdo dával ty róby....no a Novinky taky ne :-)

jinx Takovy ty klasiky, od kariery po lenost, pak kdo je neplodnej ci pred rozvodem. Nebo taky jedno dite a dlouho nic......tuhle jsem jedny zensky na hristi resici, ze pribuzna bude mit jedinacka ,rekla ze deti se nekupujou v krame, aby si to jeden nacasoval.
Karoleena Tak na netu v diskuzi je vždycky všechno špatně. Tomu snad nejde přikládat nejakou váhu. Těhotná od 18 do 30 je těhotná moc brzy, kam to spěchala, zkazí si život, nic si neuzije ,vztaht jim nevydrzi. Těhotná od 30 do 39 je ta, co musí mít vše přesně nalajnovane, paní dokonalá, ale stejně ji to bude prd platné, a podle gynekologu je nejlepší rodit do 25. No, a pak od 40 je to, jak píšeš ty.
Mutziputzi Ja ti nevim, ale podle tech tvejch prispevku musis cekat asi trojcata ne? Vypadas normalne, jen mas bricho no!
Hahaha, doufam, ze ti na.nej nekdo cizi sahne, ja ti to fakt preju, ja jsem hrozne skodoliba, ale zaslouzis si to:-D:-D.
Karja ach jo, kdyby se radeji starali/y o sebe. Predpokladam, ze maji zivoty, jake chteji, tak proc si je neuzivaji a strkaji nos jinam? Misto aby se venovali/y sobe a meli se jeste lip. Smutne.
Karja To ať si šáhne klidně poslední bezdomovec, ale ať už to mam za sebou!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my