VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline MP Marge
6823 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 14:44
Reakce na jinx:

bram To jsem taky slysela :-)) Ja ale vubec nemam problem rict, ze jsem naprosto spokojena a stastna, ze muj zivot me naplnuje a posledni, co bych chtela jsou deti. Holky se s tim musely nejak smirit:-)) ono se ta spokojenost celkove moc nenosi. 

​Vid!? Jsem rada, ze si toho taky nekdo vsiml Ja jsem v civilnim zivote takova uvolnena a happy, a hlavne se svym zivotem fakt spokojena (i bez deti) - a v CR mam kvuli tomu jeden pruser za druhym! V roce 2011-12, kdy jsem tam rok zila, mi pripadalo, ze (nektere) lidi seru proste jen samotnou existenci

Online notna
9366 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 14:45

Krehutka Jsi psala o té kolegyni... Tak jsem reagovala, že na tom nevidím nic divného.

Offline MP Marge
6823 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 14:45
Reakce na jinx:

A kariera a cestovani a sobectvi, to je taky vecne kombo :))

​Ano, jak cervenej hadr na bejka

A jeste to, ze nezehlim, a nemam ani zehlicku! 

Offline lemon29
181 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 14:47

jinx tak predsalen, tento sposob som nevyskusala. Podobnu ziadost som na nu smerovala uz bohuzial nahnevana, vdaka comu mi bol dopriaty jeden den bez otazok, kedze sa urazila. To bolo uz pred nejakou dobou, tak mozno je nacase si to zopakovat a skusit zareagovat miernejsie. 

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 14:48

MP Marge ja nezehlim a deti mam dve:D ale mam susicku no...

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 14:52

jinx Mam kamaradku z Chorvatska a ta se dost divala, kdyz prisla do CR, ze jsou tady penize a platy tabu, protoze u nich se o tom otevrene mluvi. 

Online notna
9366 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 14:53

Jsem žila spokojeně deset let v manželství bez děti a tady popisované jsem teda nezažila. Občas se někdo zeptal, jestli děti plánujeme nebo ne, ale to je tak všechno. Je fakt, že mě ten dotaz nevadil, ale někdo jo bere jako nevhodný.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 14:54

notna ta kolegyně o tom samozřejmě nemluvila a skutečný důvod znalo jen pár lidí. Kdyby byla na nějaké vedoucí pozici, asi by mluvili o kariéře, kdyby byla tlustá a ošklivá, možná by ji litovali, že děti mít nemůže, protože proč by je jinak neměla přece. Každopádně mi to přijde od lidí, kterým do toho nic není takové necitlivé nebo jak to říct slušně.

Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 14:55

Jestli nechci děti z důvodu všeobecně uznávaným /zdravotní stav apod./, nebo pro jiné malicherným /zachování postavy, svoboda/, je snad moje věc. Neomlouvala bych se nikomu ani nevysvětlovala. Zrovna tak se neomlouvám za to, že děti mám.

Online notna
9366 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 14:57

Krehutka Aha, tak jja to nepochopila, že to byla pomluva.

Offline Pinot Noir
29755 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 14:58
Reakce na notna:

Jsem žila spokojeně deset let v manželství bez děti a tady popisované jsem teda nezažila. Občas se někdo zeptal, jestli děti plánujeme nebo ne, ale to je tak všechno. Je fakt, že mě ten dotaz nevadil, ale někdo jo bere jako nevhodný.

Offline lemon29
181 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 14:59

notna mne by otazka nevadila, keby to bola naozaj len otazka a nie pridruzene komentare typu "mala by si to stihnut do 30, lebo...", "mali by ste sa uz posnazit", a podobne vety, zacinajuce tim, ze by som nieco podla nej "mala" robit. 

Online notna
9366 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 15:00

rozarka Ježíš, tak omluvu snad nikdo po bezdětných nechce. Nebo to se fakt taky děje? Si tu připadám jak Majka z Gurunu. Mi to přijde vyhrocené.

Offline Ounz
20473 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 15:00
Reakce na Krehutka:

notna ta kolegyně o tom samozřejmě nemluvila a skutečný důvod znalo jen pár lidí. Kdyby byla na nějaké vedoucí pozici, asi by mluvili o kariéře, kdyby byla tlustá a ošklivá, možná by ji litovali, že děti mít nemůže, protože proč by je jinak neměla přece. Každopádně mi to přijde od lidí, kterým do toho nic není takové necitlivé nebo jak to říct slušně.

​Haha, to sem pro příbuzný já, ten případ 'oškliva a tlustá a nikdo ji timpádem nechce' . Ale nadruhou stranu už se mi dostalo doporučení, že 'chlapa nepotřebuju přece a jistě vim jak si to zařídit' 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 15:01

Ovsem tusim, ze Bella Alena mi bude delat radost!

Offline Janamarie
39 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 15:03

Jako štastně bezdětná, jsem se několikrát dozvěděla, že "přece každý by měl vyrábět nové daňové poplatníky"

Online notna
9366 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 15:04

lemon29 Bych tu známou zařadila do kategorie "srážka s blbcem" To se holt v životě stává. Bych to nebrala vážně.Ja se s tím fakt nesetkala.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 15:13

lemon29 Hej ľudia sú experti na to, čo by podľa nich mali robiť tí druhí. Takéto poznámky, žeby sme už mali mať deti, lebo nemladneme som počúvala aj ja. Ako keby sa to asi tak dalo nejaho zariadiť a to dieťa kúpiť v supermarkete alebo čo Naposledy ma teda vytočil bývalý kolega, keď zahlásil, že je nemorálne, ak majú ľudia po 40tke deti, pretože už sú starci (on je môj ročník, sme obaja 35+), a o to decko sa nedokážu postarať. To bolo fakt na facku.

Offline lemon29
181 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 15:23

notna no, skoda, ze je to u mna blbec v rodine

carries moja "radiaca" osoba ma teda nastastie jedno dieta v skorsom veku a jedno dieta s vacsim casovym odstupom, takze dolezite je podla nej hlavne to, aby sme mali prve dieta ASAP. Keby to mala inak, som presvedcena, ze by mi svoj model davala za ideal aj tak.

Offline Kokoska
34642 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 15:58

lemon29 při příštím setkání bych na nic nečekala a se širokým úsměvem prohlásila - Pořád nic, ale MAKÁME NA TOM!

To je neskutečný, jak drzí někteří lidi dokážou být, až k profackování.