VIP zjevy
betsey holky, musite to rict... Vsem.. Tady napric vsema vlaknama, IG, Ti, FB
Potrefenáhusakdybych měla lidi tady soudit dle toho, jak se chovají ke psům, je to tu fakt debil vedle debila.
ne že by byli lidi zlí, to ani ne, oni snad i mají snahu, ale jejich netečnost a nepochopení potřeb psa je k nevíře.
barbucha Manželka entity je v dobrom priateľskom vzťahu s celebritnou lekárkou a tá si ju vymodeluje k obrazu svojmu. Škoda.
milacka vypada to spis, že se s lekarkou pred zakrokem pohadala a pomsta byla sladka
Potrefenáhusakdybych měla lidi tady soudit dle toho, jak se chovají ke psům, je to tu fakt debil vedle debila.
ne že by byli lidi zlí, to ani ne, oni snad i mají snahu, ale jejich netečnost a nepochopení potřeb psa je k nevíře.
Tohle je bohuzel castym rysem tady v USA
Americane tvrdi, ze miluji zvirata, ale chovaji se ke zviratum jako k hrackam - naprosta ignorace jejich prirozenych potreb.
Treba ted je desne v mode poridit si maleho psika a nechodit s nim NIKDY ven, protoze prece podlozky
A mohla bych pokracovat, ale nechci se hned po ranu rozcilit...
stes Neboj, já to tobě pošlu i na korespondenčním lístku! PS.: Ti je tinder? Že bych si to jako založila, udělala profil i s oběma dětma a pod to nějaký životní motto ,,už nekojim"? Kolik by to tak hodilo spojení?
Karja budu se těšit, koresponak jsem uz nedostala leta. Ti je tinder, prihlas se a najdi ty, co na tom budou stejne. V jednotě je sila. A Twitter, vo tom zadna, nejakou vtipnou myslenku k tematu. Jo a nezapomen si udelat kacirka, at jsi sexiiiii
Tak Kendamil už obsadila Andula loni, kdo propaguje třeba Hipp nebo Bebu nevím, ale teď se chystají rodit nějaké ty tenistky, to by byly blbé, nechat ty prachy ležet.
stes Já mám strašně úzkej vrchní ret, z toho kačera udělá jen kouzelník, bohužel....
Karja Andrea Pomeje taky mela uzky a koukni ted.![]()
![]()
Ty šťastnější borderkolie potkávám často na našich dlouhých procházkách. To je tak krásný, inteligentní a fyzicky nadaný pes!
Karja neves hlavu, co nenapichaj, to domalujes
dzizisketa Hipp zrejme propaguje moje spoluzacka, hele to je normalne nakup vzdycky tak za pet tisic na facebooku.
baltik Švagrová, od které máme našeho Vinnyho (taky stafbulík), taky potenciální odběratele ostatních štěňat varovala, zeširoka informovala a taky vyzpovídala. Říkala, že je dá jen tomu, u koho si je 100% jistá, že se pejsci budou mít dobře (budou mít vyžití, dostávat kvalitní žrádlo atd.). Několik zájemců odmítla. Tak by to podle mě mělo být. A vy máte teda dva stafíky? Jaké barvy? ;-) Možná radši ale v chlupáčovém vláknu ;-)
Jiná Realita na vsi odjakziva patril pes k boude a kocka do stodoly ![]()
Prodava se jeste korespondak? ![]()
![]()
přesně, starý vesnický myšlení: co se nedá sežrat, nemá v chalupě co dělat ![]()
Candance
Prodává, akorát stojí 20 Kč
Kokoska
přesně, starý vesnický myšlení: co se nedá sežrat, nemá v chalupě co dělat
jako že se na vesnici žerou kočky a psi?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my