barbucha viděla jsem jen titulek a pár řádků, bylo tam myslím něco že se kvůli tomu dočkala i ošklivých komentářů. Kdo by to čekal, že.
VIP zjevy
Dadoo A.P..... ja ji videla vcera a vypada jinak,ale libi se mi.
a kdo že to tedy je?![]()
Manželka entity, která si říká Rytmus ![]()
barbucha ![]()
. jinak k tomu veřejnému prohlášení stran kojení..ano, jsem max spokojená, že to vím
Třeba se ti lidi kvůli psovi hecnou. Já bych bez něj taky neběhala a nechodila na cvičák na balanční posilování. Pro psy! ![]()
![]()
Tak bývalá švagrová byla veterinářka a když jsme se zmínili o psovi, tak mi rovnou řekla, že do výběru plemene nám bude mluvit, protože je ji jasné, že když s ním bude problém, tak ho bude řešit ona.
Jedna z tech tech moznosti byla prave borderka. ( Možná proto, že já jsem si od ni psa půjčovala na výlety a vždy jsem ji ho docela ztahala?
)
continuity no, presne proto bych v pripade rasaNori byla s tema radama opatrna-muze se stat ze jak do toho zacnes mluvit tak se nenadejes a pri kazde prilezitosti budes mit jejich psa na starost
Zu Andrea Pomeje![]()
já jen poznatek k tomu, že při špatném výběru plemene jsou nešťastné obě strany. nejsou.
tupí lidé ze špatného výběru špatní nebývají. borderu zavřou do kotce, a odjedou na dovolenou, zcela bez výčitek. to, že celý týden běhá ten metr sem, metr tam, nebo že vyje, je vůbec nezajímá. to vadí maximálně okolí (to vytí, to, jak se chová v kotci, vůbec nikdo neregistruje).
u nás je teď bordera strašně in, protože si je pořídil nějaký místní zemědělec, co je jezdí předvádět, jak jsou strašně chytré a samozřejmě ji pak všichni chtějí, protože je to tak chytrej pejsek. ale jejich představa je malý dvoreček, malý koteček a večer hodit granule za dvacet korun do misky.
znám tady fakt hodně nešťastných borer kolií, ale ani jednoho nešťastného hlupáka, který si ji pořídil.
Zitra si s ni promluvim, diky vsem:)
rasaNori Nebo jí dej odkaz na parfum a už si nepořídí ani šneka... ![]()
(nebo kraby)
Jiná Realita odstěhuj se do Prahy, fakt, jako koncentrace idiotů je tady taky místy vysoká, jak je těch lidí hodně, ale myslim takhle strašný to tu neni
barbucha Hele, já si takhle dopisuju s kamarádkou, bydlící pársetmetrů ode mě. Mimochodem od srpna jsem jí neviděla:-D. Má stejně staré holky co já a jako obsah našich zpráv je děsnej, já to někdy vydám, takové novodobé absurdní drama.....Většinou v pozdních nočních hodinách tak 2:10 či 4:35 jedna strana napíše třeba 10 zpráv, druhá jí odpoví za čtyři dny. Ty naše zprávy se jen hemží různými dívčími jmény a fyzickými jevy a stavy, nenavazujeme jedna na druhou a absurdnost naší konverzace jsem si uvědomila, když pod tím nočním výčtem x zpráv byla poslední "PS.: Už nekojím!" Tak třeba Jasmina nemá takovouhle kamarádku.....
Karja
já tě fakt miluju!
Nam teda do vyberu psa mluvil primo majitel feny. Nasi chteli vlkosedeho spice, vzdycky meli bile spice. Vyptal se nas na zkusenosti se psy, s rasou, jak dokazeme psa vycvicit a varoval nas, ze prestoze jsou naprosto oddani a pratelsti, tak hlavne ti vlčí jsou velci hlidaci a potrebuji duslednost, protoze jinak mohou byt agresivni.
Lamicka jo, to je pravda, to zodpovedni chovatele delaji. Kdyz jsme si porizovali druheho psa, tak na nas bez varovani pustil matku stenatek (byl to stafbulik, takze hrozilo jen ulizani) a sledoval, jak se budeme chovat. Rikal, ze jedni zajemci zacali couvat, tak tem to rozmluvil.
Karja no ale to je dôležitá správa, mne keď sa jedného pekného dňa podarí prestať kojiť, tiež to oznámim všetkým! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my