VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
34642 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:16

barbucha viděla jsem jen titulek a pár řádků, bylo tam myslím něco že se kvůli tomu dočkala i ošklivých komentářů. Kdo by to čekal, že.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:28

barbucha Kokoska prosimvás, kdo to je? 

Offline Zu
2768 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:29
Reakce na Zarinya:

Dadoo A.P..... ja ji videla vcera a vypada jinak,ale libi se mi.

​a kdo že to tedy je?

Online barbucha blogger
35627 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:35

bram 

Manželka entity, která si říká Rytmus

Online stes
9106 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:38

barbucha . jinak k tomu veřejnému prohlášení stran kojení..ano, jsem max spokojená, že to vím

Offline dzizisketa
8915 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:41

Třeba se ti lidi kvůli psovi hecnou. Já bych bez něj taky neběhala a nechodila na cvičák na balanční posilování. Pro psy!

Online continuity
42694 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:47

Tak bývalá švagrová byla veterinářka a když jsme se zmínili o psovi, tak mi rovnou řekla, že do výběru plemene nám bude mluvit, protože je ji jasné, že když s ním bude problém, tak ho bude řešit ona. 

Jedna z tech tech moznosti byla prave borderka. ( Možná proto, že já jsem si od ni psa půjčovala na výlety a vždy jsem ji ho docela ztahala? )

Offline viktorka_od splavu
49181 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:49

continuity no, presne proto bych v pripade rasaNori byla s tema radama opatrna-muze se stat ze jak do toho zacnes mluvit tak se nenadejes a pri kazde prilezitosti budes mit jejich psa na starost

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:57
Reakce na barbucha:

bram 

Manželka entity, která si říká Rytmus

Pepíček Zíma je jenom jeden, ale hned ten despekt?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 14:09

Zu Andrea Pomeje

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 14:17

já jen poznatek k tomu, že při špatném výběru plemene jsou nešťastné obě strany. nejsou.

tupí lidé ze špatného výběru špatní nebývají. borderu zavřou do kotce, a odjedou na dovolenou, zcela bez výčitek. to, že celý týden běhá ten metr sem, metr tam, nebo že vyje, je vůbec nezajímá. to vadí maximálně okolí (to vytí, to, jak se chová v kotci, vůbec nikdo neregistruje).

u nás je teď bordera strašně in, protože si je pořídil nějaký místní zemědělec, co je jezdí předvádět, jak jsou strašně chytré a samozřejmě ji pak všichni chtějí, protože je to tak chytrej pejsek. ale jejich představa je malý dvoreček, malý koteček a večer hodit granule za dvacet korun do misky. 

znám tady fakt hodně nešťastných borer kolií, ale ani jednoho nešťastného hlupáka, který si ji pořídil. 

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 14:19

Zitra si s ni promluvim, diky vsem:) 

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 14:26

rasaNori Nebo jí dej odkaz na parfum a už si nepořídí ani šneka...

Offline Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 14:33

Samantha

(nebo kraby)

Offline Potrefenáhusa
38676 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 14:34

Jiná Realita odstěhuj se do Prahy, fakt, jako koncentrace idiotů je tady taky místy vysoká, jak je těch lidí hodně, ale myslim takhle strašný to tu neni 

Offline Karja
44439 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 14:37

barbucha Hele, já si takhle dopisuju s kamarádkou, bydlící pársetmetrů ode mě. Mimochodem od srpna jsem jí neviděla:-D. Má stejně staré holky co já a jako obsah našich zpráv je děsnej, já to někdy vydám, takové novodobé absurdní drama.....Většinou v pozdních nočních hodinách tak 2:10 či 4:35 jedna strana napíše třeba 10 zpráv, druhá jí odpoví za čtyři dny. Ty naše zprávy se jen hemží různými dívčími jmény a fyzickými jevy a stavy, nenavazujeme jedna na druhou a absurdnost naší konverzace jsem si uvědomila, když pod tím nočním výčtem x zpráv byla poslední "PS.: Už nekojím!" Tak třeba Jasmina nemá takovouhle kamarádku.....

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 14:45

Karja já tě fakt miluju! 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 14:48

Nam teda do vyberu psa mluvil primo majitel feny. Nasi chteli vlkosedeho spice, vzdycky meli bile spice. Vyptal se nas na zkusenosti se psy, s rasou, jak dokazeme psa vycvicit a varoval nas, ze prestoze jsou naprosto oddani a pratelsti, tak hlavne ti vlčí jsou velci hlidaci a potrebuji duslednost, protoze jinak mohou byt agresivni.   

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 14:51

Lamicka jo, to je pravda, to zodpovedni chovatele delaji. Kdyz jsme si porizovali druheho psa, tak na nas bez varovani pustil matku stenatek (byl to stafbulik, takze hrozilo jen ulizani) a sledoval, jak se budeme chovat. Rikal, ze jedni zajemci zacali couvat, tak tem to rozmluvil. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 14:52

Karja no ale to je dôležitá správa, mne keď sa jedného pekného dňa podarí prestať kojiť, tiež to oznámim všetkým!