tyjo, to si musím zapamatovat na letošní dovolenou. Když plavky, tak jedině na špičkách!!
A co se týče plavek Krainové, za mě buď ananas nebo výstřih. Obojí dohromady se mi zdá trochu laciný.
tyjo, to si musím zapamatovat na letošní dovolenou. Když plavky, tak jedině na špičkách!!
A co se týče plavek Krainové, za mě buď ananas nebo výstřih. Obojí dohromady se mi zdá trochu laciný.
bram Pozorovala jsem onehdy nějaké slečny, jak se snažily fotit na špičičkách na kraji moře. Vždycky přišla vlnka a bylo po špičičkách![]()
Sweet Potato to do léta natrénuju :))
Já mám nakročeno spíš na špíčky než špičky
Jezis a ja hledala ty špíčky.
Ale nakonec mi to doslo!![]()
tv já taky napřed hledala špíčky![]()
crazydaisy Plavky se mi nelíbí, obsah ano
.
crazydaisy plavky super!
crazydaisy Ja se nejdriv lekla, ze tamma sitku... ale kdyz jsem si uvedomila, ze je to snanas, tak mi prijdou vtipny![]()
Někde jsem zahlídla doporučení, že by se jí tam místo ananasu hodila spíš ta škeble ![]()
notna mně taky.
Nevkusný
Je to vtipný, neni to vulgární, nechápu...
Mutziputzi Chápat nemusíš. Ananas v rozkroku zase nechápu já.
notna trošku nadhledu a smysl pro humor ne, nejde s ananasem na třídní schůzku
Mutziputzi Mi to přijde stejně vtipný jako kuchyňské zástěry se "sexy" těly apod. S pootevřenými ústy a tím výstřihem je to prostě děs. Ale neupiram nikomu, jestli je to pro něj humorné.
Ok, ako totálny instagramový neznalec - ako mám chápať popisku "Simona Krainová nepřestáva šokovat....atď" a pod tým "Instagram Simony Krainové"
To je takto stiahnuté priamo z instagramu? To je bežné o sebe tam písať ako o niekom inom?
Alebo je to len obrázok z bulváru a popisky pridané tam?
No a druhá otázka - po tom, ako tu boli aj večerné róby z....? Grammy? Oscarov? Už si nepamätám...tak ako sa kukám na tento obrázok...nezdá sa Vám, že po "pumlíčoch" prichádzajú do módy "psie uši"?
slniecko Fotka je z jejího Instagramu, na něm ovšem o sobě jako o Simoně Krainové nepíše![]()
Její prsa jsou podle tebe psie uši? No pane jo, se nepřestanu přísnému oku některých z vás fakt divit..
slniecko fotka je stáhnutá z jejího instagramu, ale popisek je přidaný v redakci (nebo spíš "redakci", haha).
A k dvojce-máš asi pravdu!
Ale tím líp pro napodobující plesbs, toho bude snažší dosáhnout.....![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.