Není to teda stěžovací vlákno, ale já si stěžuju, že poslední roky už ten bulvár není co býval. Žádný pořádný kauzičky, schovávání fotografů na stromech, investigace v okolí, prostě jen kopírujou, co si sami "vip" dají na socky. To mě neba
Co třeba dělá Kačenka Blažková s Tomíkem? Nikde ani ťuk.
VIP zjevy
Jinak Chloe ty plavky, kdyby někdo náhodou

Mutziputzi Na Simoně se mi plavky líbily. Ale na tom zadku ten ananas vypadá blbě, to jsem neměla vidět.
Jinak Chloe ty plavky, kdyby někdo náhodou
Plavky se mi pořád nelíbí, ale bez té lascivní pózy mnohem lepší.
notna jestli tohle vidíš jako lascivní pózu, tak seš reinkarnovanej páter Koniáš
Ava ja je na ig preskakuju, furt tam dava jak se t. Nekdr podepisuje a porada prednasky![]()
Mutziputzi To není vyloučený ![]()
Mne spis vrta hlavou,ze novinari muzou beztrestne stahovat fotky ze soukromeho ig.![]()
slniecko fotka je stáhnutá z jejího instagramu, ale popisek je přidaný v redakci (nebo spíš "redakci", haha).
A k dvojce-máš asi pravdu!
Ale tím líp pro napodobující plesbs, toho bude snažší dosáhnout.....
Jasné, takto to dáva zmysel.
A že? Už tam som mala pocit, že niektoré šaty sú výslovne šité tak, aby priplácli prsia v tomto smere
.
rasaNori já ji musela přestat sledovat, to už se nedalo ani jako guilty pleasure ke kafi ![]()
Zarinya Kdyz ma verejny ig, tak s tim musi pocitat. Hlavne vetsina ceskych tzv. celebrit sama bulvaru fotky posila.
nellielovett no asi to tak udelam taky, jsou i jine profily:D
Zarinya Tak ten účet je otevřený...ale stejně těžko říct. Kdyby jí to vadilo, asi by si ho uzavřela?
Ava svata pravda, paparazzi uz vlastně neexistuji
Mutziputzi Tak ananas v p*deli je jeste lepsi nez ze predu, jako
. Prijde mi to vtipny, ale sama bych na to koule nemela a to ani s postavou Krainove..
Tak ty druhý žlutý plavky na té černovlásce se mi líbí moc, jak barevně, tak i včetně výstřihu. Na menších prsou to vypadá líp. Ale kombinace velký prsa a velkej výstřih mi prostě připadá poněkud laciná, byť má Krainová postavu dobrou..
Svatá prostoto, se mi chce říct. Navíc jsem jí prvně slyšela mluvit, taky dobrý. Btw, může mi někdo vysvětlit, proč se z ní dělá celebritka a ještě k tomu hezká ![]()
![]()
stes Protože na to lidi klikaj?
Sweet Potato
nebaví mi furt číst o koronaviru, tak jsem si řekla, že jsem jí ještě nikdy neslyšela mluvit. Dobře mi tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my