artemisia Štaidlova stáj byl Gott, Bartošová a nevím, kdo ještě. Janeček byl s kvalitou výrazně níž, kromě Horňáka a Melena třeba Muchová. Kde on ty lidi bral, fakt nevím.
VIP zjevy
Mirka Náhodou, o Muchové by se mělo psát v učebnicích marketingu![]()
Sweet Potato To máš pravdu. A na jakém poli to byl marketing?![]()
Teď jsem o tom chvilku přemýšlela a myslím, že ta nabídka na duet s Horňákem musela přijít, když Dara byla na konzervatoři. Pak už byl H. na právech a moc nezpíval. A po konzervě jela, myslím, do té Ameriky, to už bylo po revoluci +-. Tedy ne že bych je nějak sledovala, nebo nedej bože poslouchala, ale oba jsem tam kolem Palachova náměstí v té době potkávala.
Mirka Náhodou, o Muchové by se mělo psát v učebnicích marketingu
jéžkovy voči, jsem si ji musela najít, a tady už v r. 1985 dává Lipčík ji/Janečkovi kapky
slibuješ mi sbírku básní jako seriál, dávej pozor aby Nezval neopisoval
![]()
Mirka Teda pokud vím, tak ti dva měli společnou agenturu GOJA - Gott+Janeček
Sweet Potato Jo, Markéta Krbušková (uměleckým jménem Muchová), to byl Janečkův majstrštyk
. Dokonce snad byla desátá ve Slavíkovi. Nato, že vůbec zpívat neuměla, to byl úžasný úspěch. Moc štěstí pak v životě neměla.
crazydaisy Go-Ja vznikla ale až později, ne?
Sweet Potato Asi až v devadesátkách, ale oni spolupracovali už i dřív, hlavně co se týkalo kšeftů v Německu. Za Gotta teda všechno řešil jeho tajemník JUDr. Zítko se tuším jmenoval.
Ja verim, ze Dara blba neni, dokonce jako mala fakt zpivala dobre, nevim jak dnes a zkouset to poslouchat nebudu. Vypada vyborne, i kdyz na to presivani jit nemusela, podle me mela driv fakt krasny oci a tim natahovanim ji hrozi, ze z ni casem bude Dada...Ale jako v pohode. Jen jsem si na ni dnes vzpomnela u tohoto prispevku:

Dara opravdu vypadá uměle, naprosto vypnutá tvář a při některých pohybech, jako by se ji hnuna jiná část obličeje než by člověk čekal. Měla by změnit krejčího ![]()
crazydaisy já jsem Muchovou viděla u Suchánka/Genzera, to už je pár let ... vím, že pracovala na nějakém úřadu? Proč neměla štěstí v dalším životě?
Magráta Vzala si kolegu hudebníka ze skupiny Kroky a měla s ním dva syny. Velice brzo ji opustil a zůstala s klukama sama. Pracovala léta v kanceláři protože potřebovala s dětmi stálý příjem. A s partnery taky nic moc, je sama.
crazydaisy díky (já se přiznám, že jako dítě jsem jí ráda poslouchala :-)
Magráta Aha, aha, tak ty jsi balónek, aha, aha, ty mi chceš uletět...
teď to nedostanu z hlavy :)
Tulipe jo aha :-)) a dnes byl den super den
Tulipe Vtíravý text Boris Janíček (jinak Eda Pergner, otec Terezy Pergnerové) uměl.
Maruška změnila barvu vlasů a prý jí to moc sluší...
vydratarka Koupila si nový housenky na oči nebo co?
Jennyfor
Pozor - podle Marušky je na ženě nejkrásnější její přirozená ženskost a její oči, protože ty jsou oknem do duše! ![]()
euridike Já jako tmavooká jsem samozřejmě vždycky toužila mít modrý oči, ale ty její mne děsí - chucky doll trochu - to jsou její nebo nosí čočky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my