Kokoska fotky hrozný, ale líbí se mi její brýle :-)
VIP zjevy
notna nemeli takove lehce vtipne prijmeni, asi jako soustalovi ci podobne?
viktorka_od splavu Vtipné mi nepřišlo, ale na S bylo její příjmení i jméno :-)
notna jee tak jmeno si nepamatuju, ale ty dva ano, sousedi moji babicky:-)
jinak moje babicka mela taky o dost mladsiho partners (deda brzy zemrel) a ten taky zemrel driv.. ti chlapi prd vydrzi;-))
viktorka_od splavu Bylo to tehdy určitě neobvyklé, ale jak tě napadlo, že by šlo o stejné dotyčné? ![]()
Viděla jsem Daru u Honzy Dědka. Začíná se lehce podobat Blance Matragi.
Ze by sily u stejneho krejciho...pardon plastickeho chirurga?
Mirka Ted pry drzela nejakou drastickou dietu, mne teda Dara nejak nevadi, jen ja ji mam zafixovanou jako nekoho, kdo furt nekde poskakuje s holym brichem v teplakach a u toho se foti...Zpiva jeste nebo neco takoveho?
Řekla bych, že Dařin hlavní business už dávno není zpěv, ale (roz)prodej vlastního života a soukromí, alespoň mi to tak přijde...
Luna nevím, jsem na tom jako Ty. Ale Honzu Dědka jsem si pustila k žehlení a tak jsem ji po dlouhé době viděla a překvapilo mě, jak vypadá. Vždyť je to mladá holka.
Mirka to neni, je stara jako ja
kdybych na to byla tak uz by se mi par vylepseni siklo:-)
viktorka_od splavu je mladší, než já, takže mladá holka
. Ale ano, nějaký drobný zásah bych vůbec nekomentovala a zřejmě ani nepoznala. Ale ona byla fakt celá vypnutá, hodně lesklá, bez mimiky, oči do škvírek a divná pusa. Možná za to mohlo i líčení.
Mirka a já pořád koho mi připomíná
...
Teda, Darině se to hodně vymklo. Ale ony ty ženy, které pravidelně postupují ty minizákroky, se opravdu často přestanou vidět reálně......
Mirka Ted pry drzela nejakou drastickou dietu, mne teda Dara nejak nevadi, jen ja ji mam zafixovanou jako nekoho, kdo furt nekde poskakuje s holym brichem v teplakach a u toho se foti...
presne ![]()
Fiction tak jsem si to video taky našla a fakt uz začíná připomínat takové ty kočičí ženy. 48 let bych jí netipla, na druhou stranu je na první pohled jasné, že přirozený vzhled to není.
Luna nevím, jsem na tom jako Ty. Ale Honzu Dědka jsem si pustila k žehlení a tak jsem ji po dlouhé době viděla a překvapilo mě, jak vypadá. Vždyť je to mladá holka.
tak jsem si to taky dala jako výzvu k žehlení a normálně jsem přestala žehlit a fascinovaně na ni zírala. V komentech prej, aby nakonec nevypadala ja Donatella Versace :-)
Ale jinak mluvila pěkně, mozek ji ještě nevyžehlili, takže za mě v pohodě a velký respekt za to, že jako Darinka uměla říct ne Františkovi Kanečkovi...
artemisia Mohla si to dovolit, byla ve Štaidlově stáji.
Mirka to sice nevím, co znamená, ale říct ne Janečkovi, si teda myslím, musel být underground. Anebo Štaidlova stáj jezdila do ciziny a dilema to teda nebylo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my