Sweet Potato Ilona na to jde prostě logicky, když anglicky hater, tak česky hajtr
- i když já jsem si hned vzpomněla na jiné krásné slůvko - hajtra... ![]()
VIP zjevy
Jennyfor
Pozor - podle Marušky je na ženě nejkrásnější její přirozená ženskost a její oči, protože ty jsou oknem do duše!
V jejím případě bych se bála, že uzřím černou díru
euridike Jojo, taky mi to tu hajtru hned evokovalo...![]()
Pozor - podle Marušky je na ženě nejkrásnější její přirozená ženskost a její oči, protože ty jsou oknem do duše!
Marně se koukám, co by tak na Marušce mohlo být přirozeného a nemůžu najít vůbec nic.
Intelekt? Ten působí tak akorát k exteriéru.
dynda Je pravda, že ten si za peníze nekoupíš a nevylepšíš. Ten musí být přirozený
.
Vypadla na mě na internetu tahle fotka z nějaké té převlíkací soutěže. Musím uznat, že ten Jordan Haj má fakt pěkný nohy :-).

999 Taky jsem si všimla. Kdyby byl ženská tak super, ale u chlapa nějak nevím. Možná, že je to tím, že si k těm nohám neumím dosadit horní polovinu mužskou. :-)
brrr Mně se Haj líbí i jako chlap, ale nohy jsem mu nikdy nezkoumala.
brrr Tak z tý fotky je vidět, že ruce má pěkný. A u těch nohou dělají hodně ty lodičky :-).
Sweet Potato Mně se taky líbí jako chlap :-).
999 Sweet Potato Mne se taky moc libi, ale doma by asi musel byt ticho, aby se mi libit neprestal:-D. Nohy taky dobry, nedepilovane a bez silonek, ani by to cloveku neprislo, ze jsou nejake ,,zenske,,
Karja A zakázáno by měl jen zpívat nebo i mluvit?![]()
Sweet Potato mluvit jsem myslela, ty jeho myslenkovy pochody, co obcas prectu v bulvaru, nedavam. Zpev jsem slysela jen nejaky zkrehotani v pisnicce od Smetany, ten nemuzu posoudit;-)
Ještě blbější, než jsme doufali!
A není to fejk? Vždyť má střední peďák, tam na češtině dost bazírujou. Aspoň tenkrát.
KapkaMM Tak hajtři se určitě nevyučují. A anonimita...kéž by nic horšího.
KapkaMM Fejk nefejk, mně právě začal velký bratr nabízet reklamu na Příručku pravidel českého pravopisu.
Jako nohy Stevea Harringtona v uniformě Scoops Ahoy! Ty mě budou pronásledovat ještě dlouho. Mně lahodí silnější nohy, u žen i mužů, budí ve mně dojem stability.
dzizisketa tak těch jsem si nevšimla
spíš jsem pořád koukala na jeho účes ala Farah Fawcett ![]()
KapkaMM Hajtři
to je super slovo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my