Citrochnap To je morbidní ![]()
VIP zjevy
"Moje Lola vám bude hořet až 50 hodin." :-)
jako vážně?!?
Kdo tu někde nedávno psal, že Darina se živí vším jiným na světě, než zpěvem?
Ten slogan je strašnej a ještě strašnější je, že mně se při tom vybavila G.Paltrow (?) a svíčka s vůní její vagíny![]()
Taky jsem si vzpomněla.
Sweet Potato Jsou věci, který bych číst fakt neměla ![]()

andulka01 A ještě se mi teď vybavilo oblíbené téma na mateřských fórech "jak tomu říkáte u holčičky"![]()
Sweet Potato Tam nechodim, naštěstí ![]()
andulka01 Tak teď už ani nemusíš. Aspoň já už to z hlavy nedostanu.
andulka01 A ještě se mi teď vybavilo oblíbené téma na mateřských fórech "jak tomu říkáte u holčičky"
Lola!![]()
Pěknej župan ![]()
barbucha asi si odskočil od ranní kávy
Mně se na jednu stranu líbí, že tahá obleky a kabáty ještě snad předválečný... ale co je moc, to je moc!
To je prosím pěkně vyšívaný kabát, který princ Charles dostal jako dar v Pákistánu, rád ho nosí při procházkách po svém panství... ![]()
No jo, přece ho nevyhodí. Na zahradě ho eště užije ![]()
Tak Betty To mi připomíná : "Králi, v té pecce je vyřezán celý náš královský hrad!" - "Hmm, já si říkal, že je to nějaký prožraný."
SunEclipse Tak to "my k vám taky nelezem" moc neplatí, vzhledem k tomu, že Paki čtvrť je v každém větším městě.
Mně ten slogan "moje Lola vám bude hořet 50 hodin" připadá jak zacileny na účastníky kostnického koncilu, nebo jako by měla být dárek k nákupu publikace Malleus maleficarum.
euridike Vida. Tady by mu ho nějaká pani Charlesová dávno nekompromisně vyhodila![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my