jako je to vůl, to je jasný, ale na týhle fotce vidím Davida Beckhema ![]()

jako je to vůl, to je jasný, ale na týhle fotce vidím Davida Beckhema ![]()

mně se líbilo, jak to tuhle komentoval Luděk Staněk: Tomáš Kristel, ZASVOBODNA známý jako Řepka ![]()
Jo jo, doba se mění... dřív ve slušný společnosti nebývalo zvykem chlubit se pobytem v kriminálu - a dneska kdo neseděl, jako by nebyl! ![]()
tv vtip to není no :D
martek01 Trochu ho ale vylepšili, ne?
máš pravdu!, já taky...
Zjev to je, a ještě ke všemu hladovej ![]()
"..... mě i ostatní skutečné osobnosti, které desítky let tvrdě pracují...... "
Přání za prachy mi přijdou jako traparna, ačkoli si dovedu představit, ze svoji cílovku to má. Ale od Stibrovy mi ten výsměch přišel trochu přes čáru, malinko mě tím "zklamala".
MP Meri Ta přání od celebrit ve světě dost frčí, tak proč ne. Jestli tam ale fakt nasázel lidi bez jejich vědomí, je to blbý.
Sweet Potato Tak to kazdopadne. Ona ale od začátku hejtovala hlavně tu myšlenku, což mi zrovna od ni přišlo dost mimo.
nellielovett Ten Repka by mel chodit kanalama a on tohle!![]()
martek01 on sám sebe zjevně taky.
MP Meri Štíbrová mi přijde "vtipná". Sama prodává svůj merch a nechápe, že někdo prodává svojr služby natočením videa pro někoho apod? Placené přání pozdrav atd od "celebrity" bych sama nekoupila, ale nechápu ten povyk kolem toho. Vyjma uvedení Kovyho, který o tom nevěděl.
MP Meri Štíbrová mi přijde "vtipná". Sama prodává svůj merch a nechápe, že někdo prodává svojr služby natočením videa pro někoho apod? Placené přání pozdrav atd od "celebrity" bych sama nekoupila, ale nechápu ten povyk kolem toho. Vyjma uvedení Kovyho, který o tom nevěděl.
Jo, to si popsala naprosto přesně moje pocity. Každý z nich "se" prodává, někdo tak a druhej jinak. Co je lepší by měl rozhodnout jedině trh. Mně to přijde jak kdyby se jánevim - divadelní herec posmíval jinému, že hraje jen ve filmu. Prostě takové - malé? Jako kdyby se nad tím pozastavil lékař, ve smyslu - tak já tu zachraňuju životy a nějaký rádobycelebrity si mezitím nahrávaj videjíčka, tak bych pro to možná měla pochopení, ale ... asi ani tak ne, prostě posmívat se druhejm nemá, přijde mi to trapný a z její pozice influencerky vysloveně sprostý.
Pokud jsou lidi, kteří si něco podobného fakt chtějí koupit, tak proč jim to neprodat? Jakkoli to mne přijde smesne nebo trapné.
Podvod to žádný není, kupující dostanou, co si zaplatí.
Takže ten humbuk kolem úplně nechápu.
Samozřejmě, pokud o tom zúčastnění vůbec vědí.
Mám pocit že tam byly samé takové ty třetířadě celebritky, které se nikde jinde moc nechytaji, ne?
A já jsem se dneska dozvěděla, že Olga Menzelová má kromě dvou dcer ještě i chlapečka. To, že to nevím já, neznamená, že to neví nikdo
ale stejně je dobrá, že to dokázala utajit. A vůbec, ať se na to dívá kdo chce jak chce, můj obdiv má, děti si pořídila přes všechny překážky, protože je chtěla. A to poslední zároveň v nelehké době, kdy se starala o manžela, děti, pracovala. Tak jako vím, že finance a další lidi na to asi měla, ale stejně, muselo to být všechno dost náročný.
Luna Tak jednou je to jeho součástí, tak se za to přeci nebude stydět a ještě na tom zkusí vydělat ne? ![]()
Jennyfor diskuze pod tim jejim prisevkem je dobrej hnuj ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.