Lamicka Na Insta myslíš? No jo, ale jí je to myslím jedno. A přese všechny ty hejty si myslím, že měli s Menzelem takovej vztah, že to bylo s jeho souhlasem.
VIP zjevy
Jennyfor Taky myslim. Kamaradka ji zna osobne a rika, ze to je rovna a silna zena.
Jennyfor aha, konečně jsem to pochopila ![]()
MP Meri Mě taky.
Zároveň nemůžu přijít na to, k čemu jsou nám dobří influenceři.
Lamicka Silná žena musí být bezpochybně. 3 děti , 3 jejich otcové, rekonstrukce domu a ještě stále pracuje, jestli jsem to pochopila správně, z toho jsem ko, jen to čtu.
Jennyfor Dneska jsem to četla a moje reakce byla, ty jo, ta je teda cool!
Fakt ji obdivuju, jak to všechno skoulí, v podstatě i tak nějak nepovšimnuta bulvárem (jako v rámci možností pochopitelně), fakt umí. A všichni ti chlapi zajímaví....
O Menzelově souhlasu vůbec nepochybuju, možná ta první byla trochu na truc (pokud si dobře pamatuju na svůj dojem z tehdejších informací).
notna no a asi neprokrastinuje na parfu ![]()
notna Já to někde četla, ale bez fota!!! Musím to napravit ![]()
Garfie ja jsem si ze zvedavosti projela jeji instagram a jednu dobu nosila takovy dost halabranovy saty :D
razorblade Jaký?? ![]()
notna Mi ta fotka taky připadala legrační, taková domácí pohodička všech. :-)
Aranel hodne volny
nellielovett úplně jsem si vybavila, jak nám moje učitelka keramiky vždycky říkala, že nejdůležitější je umět udělat z nedostatku přednost :) Tak asi se to dá aplikovat na ledasco.. ![]()
razorblade
Taky jsem jí to dnes projela a všimla si! :-)
JennyforJá mám na paní Menzelovou úplně opačný názor. Asi jsem staromódní a prudérní, ale nevím, co bych na ní měla obdivovat. Vezme si starého, úspěšného muže za manžela, aby se zviditelnila. Pak si vybere ženatého muže za otce své první dcery - chudák Veronika Freimanová, v její kůži bys asi nechtěla být. S kým má druhou dceru ví asi jen ona. A pak si v době, kdy si před médii hraje na matku Terezu, vybere dalšího ženatého muže a pořídí si syna. Vskutku obdivuhodné. Mimo jiné se svým manželem Menzelem nikdy nesdíleli společnou domácnost.
crazydaisy též jsem staromódní, paní je mi ukradená, ale rozhodně neshledávám v jejím jednání nic hodného obdivu
Jsem si myslela, že si Menzlova dělá z novinářů srandu.
Já taky. Nějak si nedokážu představit, že by předvádění všech (?) ploditelů současně, taková velká rodinná pohodička, mohlo bejt vážně míněný. Ale holt doba je zvláštní...
Na Freimanovou jsem si vzpomněla hned. S ostatním souhlasím rovněž.
crazydaisy naprosto souhlasim.
crazydaisy taky souhlas
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my