Děti se daj pořídit i jinak.
VIP zjevy
crazydaisy amen
Jste mě přinutili se jít na tu paní podívat. Já jsem taková dnes už unavena a asi i mentalne opotřebená, protože se v tom jejich rodokmenu ne a ne zorientovat. ![]()
já jen zcela nestranně podotknu, že asi těm pánům nedržela pistoli u hlavy, takže třeba si ti pánové vybrali ji? ![]()
SunEclipse tak o to, myslím, nejde? Spíš o to, že ač vdaná, pořizovala si děti s jinými muzi?
tv Ženatými. I kdyby s tím Menzel nakrásně souhlasil, pochybuju, že i partnerky těch dotyčných. Ale můžu se samozřejmě mýlit.
Sweet Potato že byli ženatí, jsem zapomněla zmínit. Pro mě humus. To už je skoro jak blbecek Janecek.
tv jsem tím myslela, že zde všechny odsuzují jen Menzelovou, ale co ti pánové? Z jejich strany to snad není humus, že ač ženatí, pořídili si dítě jinde?
Děti se daj pořídit i jinak.
Já se teda těm pánům nedivím, pro mě ona je nádherná ženská. Kdybych byla chlap a ona na mě mrkla, tak bych chtěla aspoň kousek pro sebe
Ale tím nikoho neomlouvám. Mohlo to ublížit dost lidem.
SunEclipse pany zde nikdo neobdivoval a neadoroval, tudiz nebylo k cemu se vyjadrovat
Sweet Potato Vidíš vlastně, to už se mi úplně vykouřilo z hlavy, ten první otec byl fakt ženatý, s Freimanovou, ze? :-( A Bártu teď usilovně googlím, rozvedený, ale dva roky...
SunEclipse tož já to z tvého příspěvku takto nepochopila. Jasné, že je to humus i z jejich strany.
Ja si taky myslim, ze nekonvencni zivotni styl nemusi byt nutne spatnej, i kdyz u te menzelove neznam podrobnosti.
Ona ta tradicni rodina proste neni pro kazdyho, kazdej tak zit nechce. Ja treba taky ne, takze klasicky potrefena husa se ozyva ![]()
Lilly_Ku v tom to neni, kdyby zila v nejakych volnych svazcich s podobne zamerenymi muzi/zenami je to uplne v poradku. nicmene pokud ti nevyhovuje tradicni rodina tak ji proste nebudes zakladat... a predpokladam ani spoluzit s muzi, kteri tu tradicni rodinu zalozili s jinymi zenami a jim slibili monogamni svazek.
Lilly_Ku Mě vlastně nejvíc ze všeho fascinuje, jak vychazí s bulvárem, protože na to jak kontroverzní to celé je, kolik slavných mužů je tam zapleteno...tak mi přijde, že je vcelku v pozadí, já třeba ty podrobnosti pořádně dohledala až díky této debatě.
Garfie Vychází s bulvárem? Četla jsem jen jeden článek, ale tam ji citovali, že je bulvár obtěžuje a ten syn je nejpronásledovanější dítě. Jsem myslela, že je to její reakce na nějaký konflikt. Já ani nevěděla, že má syna a ona je po něm taková sháňka.
notna No já vycházím z toho, kolik jsem o ní zaregistrovala já :-) ne z toho, jaký má ona pocit....
ale v rámci včerejšího pátrání jsem narazila na nějaké fotky Bárty v papučích u ní doma, asi dva dny před velkým odhalením, tak možná to je ono?
Ale to, ze ti muzi slibili neco nejakym jinym zenam fakt neni jeji problem. To je ciste problem nebo slabost nebo co ja vim tech muzu. Ona neni odpovedna za jejich sliby neklmu uplne jinymu.
Lilly_Ku s timto se dost ztotoznuju... menzkovou vubec nesleduju, precetla jsme si to az tady, takze neobdivuju ale ani neodsuzuju, neni za co...
nolita pod tohle se podepíšu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my