VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mohučanka
7354 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 13:19

marieu whiskas tak já si budu říkat, že to určitě byl kečup, protože...jinak...

(A to jsem si to tu jen přečetla, dík)

Edit: to je určitě trest za moji prokrastinaci

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 13:20

marieu whiskas mně to nějak nevadí, já jsem asi otrlá, ale pobavila mě v článku uvedená reakce fanynky "no fuj Helenko, prosím vás"

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:21

Mohučanka INCOM1 Ona je vůbec výborná, nejen sexuální koučka

.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 14:41

S touhle paní mám shodu jmen ... a vždycky ve mě hrkne, když se někde něco dočtu, než mi to bez fotky dojde ... U tohohle patlání jsem se teda vysloveně orosila

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 16:38

marieu ďakujem za to, že si nás ušetrila. 

Offline Torrah
3308 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 16:42

marieu já to bohužel viděla. Mám takový podivný pocit, jestli jí třeba nehráblo. Tohle už mi přijde fakt přes čáru.

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 18:43

MP Meri teda, jestli jsi Helena Houdová, tak to máš poslední dobou život plný infarktových stavů, stačí otevřít internet a v člověku hrkne jak v kukačkových hodinách. Já asi 2 roky pracovala v jedné kanceláři s holkou se stejným příjmením, měly jsme i jednu telefonní linku a dělaly každá něco dost jiného a ty šoky byly solidní občas. A to šlo jen o práci a ne malůvky na obličeji

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 18:47
Reakce na Torrah:

marieu já to bohužel viděla. Mám takový podivný pocit, jestli jí třeba nehráblo. Tohle už mi přijde fakt přes čáru.

​to uz asi dost davno.

Offline bosibori
příspěvků moje polička 03. prosince 2020 19:02

U Houdové se jen trochu bojím, že se to bude stupňovat.
Nejdřív objevila, že ženská jóni je posvátná, takže s ní rozmlouvá.
Pak objevila posvátnou menstruaci, takže se natírá tou krví.
Podle mě další krok musí být poznání, že i ostatní druhy vyměšování jsou očistné a posvátné, takže nevyhnutelně dospívám k závěru, že příště bude natřená ještě něčím horším

Online tv
4194 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 19:10

bosibori beztak menstruační krví zalévá kytky , jak jsem se dozvěděla v jedné nejmenované skupině na fcb, že se to dělává.

Offline bosibori
příspěvků moje polička 03. prosince 2020 19:16

tv
kolegyně si v práci stříhala nehty a dávala je do květináče, protože přece přirozenost. 
Čekala jsem nějakou dobu, ale nerozkládaly se, přibývaly ... no nakonec jsem se ozvala, že by to nešlo.  

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 19:20

bosibori tak tohle mi vadí mnohem víc než ta krev. Jednou jsem v tržnici viděla, jak si prodavač nad volně rozloženým pečivem piluje nehty. Do teď ten stánek obcházím obloukem, bleh. 

Offline 0zero7
11774 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 19:33

OMG ta Houdova je uplne vypatlana, chudaci decka az dostanou neco pred cim je ona chrani (jed ockovani). Strasny

Online barbucha blogger
35671 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 19:39

0zero7 

Hele nežije ona někde v tramtárii? Že by tam ty (neočkovaný) děti mohly chytit nějakou pěknou výživnou chorobu od tubery až po mor? Good luck teda.

Offline Torrah
3308 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 19:41

barbucha myslím na Bali je teď, ale nejsem si jistá

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 19:41

marieu Zis marja, to je jelito...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 20:20
Reakce na 0zero7:

OMG ta Houdova je uplne vypatlana, chudaci decka az dostanou neco pred cim je ona chrani (jed ockovani). Strasny

​Haha, to jsou přesně ty infarktovy komentáře :D

Malenge Helena naštěstí ne :)

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 20:21

0zero7 myslím, že v tomto týdnu proběhl novinkama případ, který se snad i dostal před soud, kdy matka odmítla očkování tetanem u dítěte, které bylo ošetřeno pro drobné poranění okolo koní. V té souvislosti ale v článku zmínili dva případy tetanu u dětí- vloni onemocněl 3letý chlapeček...Myslím, že tady stát naprosto selhává v kampani ohledně informací k očkování, neustálém, trpělivém a opakovaném vysvětlování, zveřejňování potřebných informací a v celkovém postoji ohledně očkovacích schémat, možností atd. A řekla bych, že to teď bude zásadně vidět na očkování proti Covidu. Nikde nevidím nic, co by mohlo lidi jakkoliv namotivat, ale mimo mojí soc bublinu prosakují ve velkém hoaxy už delší dobu...Takže na jaře lidi nebudou chtít očkování, nebudou chtít roušky, ale budou chtít volnost veškerýho kontaktu a hlavně v létě dovču...

tv gynekologie je můj obor už 12 let, ale zdá se, že se mám pořád čemu učit

barbucha nevím, jak je to na světě zařízeno, ale tihle lidé mají na podobné věci většinou štěstí. Což je nakonec dobře- zvlášť pro zdravotnický personál. Řešit jakoukoliv závažnou komplikaci vzniklou kvůli debilitě je  několikanásobně vyčerpávající.

Luna to je moje nejoblíbenější označení. Je takové staromilské a velmi výstižné

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 20:38

marieu k te proockovaci kampani jen takova mala asociace- dnes jsem zahledla nekde zpravu ze ani Andrej ani Milos se nehodlaji dat zaockovat proti covidu... tvl, kdyby to aspon rekli pro tisk, ze se urcite ockovat nechaji, protoze je to dulezite k zastaveni pandemie nebo neco v tom smyslu... a pak si to udelali po svem...

pardon za offtopic, nedalo mi to

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 03. prosince 2020 20:44

mnum přesně! Teď jsem to četla...