Malenge Toho si snad taky prikoupila v obchodě k tomu všemu růžovému? Bysem to reklamovala... :)
VIP zjevy
Darina bývala celkem hezká holka, ale poslední dobou vypadá jako svoje vlastní vosková figurína. Nepovedená.

Dneska jsem na Kampě viděla Lucku Vondráčkovou a tedy dojem nic moc. Oblečená jak cuchta a na svého syna mluvila střídavě anglicky a francouzsky a to velmi afektovaně, aby to všichni slyšeli...
Já jsem s ní v metru zažila to stejné. Děsná je.
kocoureksuggy Hrozná blbka.
999 kocoureksuggy Já ji teda dost nemusím, ale zase kamarád s ní dělal rozhovor a byl z ní hrozně nadšený....je to teda ale už možná i dvacet let.
Garfie Tak to už uteklo moře vody :-),
999 No jo, to byla ještě pískle! ![]()
999 kocoureksuggy no vida, nedávno jsme poblíž Vondráčkové seděli v restauraci a přesně tohle její chování mi přišlo příšerný. Myslela jsem, že jsem vůči ní nesnášenlivá, od dětství ji totiž moc nemusím :)
Tulipe Ona je v takový křeči, že je mi jí až líto.
Tulipe 999 já se teď uchýlým k proklínaný dojmologii, ale mně přijde, že byla od mala děsně drezůrovaná k nejlepším výkonům 'aby z ní něco bylo' Taky sem ji už od dob Marmelády moc nemusela, ještě mi ji rodiče předhazovali, jaká je to pěkná holčička (a ne jako já). Myslím, že mi to i někdo říkal o ní, bude asi trochu oběť ambiciozní výchovy..a jen někdo, kdo něčím takovým prošel ví, že je prakticky nemožný se z toho i v dospělosti vymanit..ale jak píšu, jen moje dojmy, měla sem potřebu přidat svoji trošku do mlýna :)
a na svého syna mluvila střídavě anglicky a francouzsky a to velmi afektovaně, aby to všichni slyšeli...
![]()
Ty vogo, tak to maj ty dny u Plekyho asi velkej voraz:-D
Karja ale teda to cizojazyčný mluvení, no.. ![]()
Ounz Jakoze on se Safinou mluvej brnensky?
Ne, ja se tomu taky divim prave. Prijde mi to.ujety, zvlast kdyz kluci stejne beztak chodi do nejake mezinarodni skoly a na soukrome ucitele penize asi taky maji;-)
Karja brněnsky
no pokud to ty děti nevyžadujou samy..
Karja To mě přesně napadlo :-). Byl teda zpruzenej hodně, nechtěl spolupracovat.
Tak dokud byla naše skorosousedka, potkávali jsme jí opravdu často. Njn, úspěšná Marmeláda a furt od ní čekali ty výkony, až to holt takhle dopadlo. Semlelo jí to a rodiče taky nepomohli.
Tulipe Ona je v takový křeči, že je mi jí až líto.
Je to taková snaživá šprtka a věčnej diblik, skoro jak tetička ![]()
Mně stačilo vidět s ní kdysi ten Burianův den žen, tam dostala slušně naložíno a moc se jí to nelíbilo...
barbucha taky ji vnímám jako šprtku. Navíc totálně nezajimavou, bez špetky charismatu a sexapealu. Prostě ztělesněná nuda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my