marieu no jak tady uz nekdo výše psal...kdyz jsem četla tvé přispevky,rikala jsem si ,jak pusobiš sympaticky,tve nazory atd...a tak nejak jsem se rozhodla,ze jsi urcite lekařka
a hele,ono jo...a jeste moc hezká lékařka![]()
VIP zjevy
Catherinne mě ta její šílená produkce zahltila už dávno, ale včera jsem se musela mrknout, samozřejmě.-)) a to mikádo měla hrozně hezký!
jinx a tos napsala naprosto výstižně. Slovo od slova.
Viděla jsem jí jen letmo, mikádo bylo pěkný i v tý ovečkový kudrnatý úpravě, ale to je jediný, co stálo za povšimnutí.
Jinak v obecný rovině naprostá zbytnost. A marnost. Taky jsem zjistila, že už ani nemusím otevírat super.cz- pro bazální přehled všech takových obskurností stačí zdejší vlákno- vždycky dostanu akurátní výcuc, soukromně si zanotuju s komentáři a hotovo ![]()
pro bazální přehled všech takových obskurností stačí zdejší vlákno- vždycky dostanu akurátní výcuc, soukromně si zanotuju s komentáři a hotovo
![]()
užívám si, že jsem v obraze a ještě bezpracně!:-D
Maureen já se tady z těch lichotek úplně přesladím, děkuju! Nechci to tu ale moc přehánět ![]()
viktorka_od splavu přesně! ![]()
marieu Když jsem viděla tvoji fotku, tak jsem si taky říkala "jéé, to je ta doktorka!" ... pak jsem znejistěla a říkala jsem si "sakra, říkala, že je doktorka, ne? No, to je fuk, rozhodně jako doktorka vypadá
". Vysvětlit to taky neumím ![]()
Luna Lamicka To je krásné, že to dcerám říkáte. Jen to nezapomeňte opakovat i v pubertě, až holkám naroste prdel, vyskáčou beďary a zmastěj se vlasy. Nemyslím to zle, ale je snadný, říkat svému roztomilému děvčátku jak je krásné. Ale v té pubertě to bude těžší. Taky mám předsevzetí se snažit to u syna neposrat, mám k té hyperkritičnosti bohužel docela sklony.
U nás doma se nikdy vzhled neřešil, ani v dobrém, ani ve zlém, ani u nás, ani v generaci před tím. A já a sourozenci to teď se svými dětmi děláme mimoděk stejně. Když v tom člověk nevyrůstá, tak pak jaksi necítí potřebu cizí vzhled řešit, s výjimkou nějakých úplných extrémů.
MP Meri No ja doufam, bude to znit trochu morbidne, ale ze se jeji puberty doziju. Jestli jo, budu chvalit dal.![]()
Luna Lamicka To je krásné, že to dcerám říkáte. Jen to nezapomeňte opakovat i v pubertě, až holkám naroste prdel, vyskáčou beďary a zmastěj se vlasy.
![]()
bosibori Přesně tak to bylo u nás. Nikdy nikdo vzhled neřešil a všichni tři sourozenci jsme vyrostli v poměrně sebevědomé jedince, kteří nemají potřebu se vůbec pozastavovat nad vzhledem ostatních lidí nebo řešit nesmysly kolem vlastního vzhledu.
ice aj my a preto ma to hodnotenie niekedy tak zarazi
Dceram by to měli hlavně říkat otcové. Od matky to nemá ten dopad.
Nějaká moderátorka ![]()

Kora tahle dela porad retro a vzdycky je tam oblecena v retro stylu... netoci treba neco o devadesatkach?![]()
razorblade netuším, narazila jsem na tu fotku v článku o celebritách co letos slaví padestiny. Tak bych čekala, že tam vyberou nějakou pricetnou. ![]()
Luna Lamicka To je krásné, že to dcerám říkáte. Jen to nezapomeňte opakovat i v pubertě, až holkám naroste prdel, vyskáčou beďary a zmastěj se vlasy. Nemyslím to zle, ale je snadný, říkat svému roztomilému děvčátku jak je krásné. Ale v té pubertě to bude těžší. Taky mám předsevzetí se snažit to u syna neposrat, mám k té hyperkritičnosti bohužel docela sklony.
Pro mou mamu jsem byla flink, kdyz mela spatnou naladu /dost casto/ tak slompna, kterou nikdo nebude chtit a nikdo ji nebude mit rad. Vyrustalo a zilo se mi s tim blbe.
Dceri jsem od malicka rikala, ze je nejsikovnejsi a uzasna. Rikam ji to stale, i kdyz uz je dospela zenska. Synovi, ze ktereho se po tezkych letech puberty znovu stava clovek, kazdy den rikam ty muj Uzasnaku. A mam z toho dobry pocit.
Já obdivuju všechny, co se s tím shazováním popasovali a dokázali to překonat. Mně se to spíš nepovedlo a dost mě to omezuje v osobním životě. No jiná už nebudu, žiju i s tím. Ale pokud to někdo překoná a ještě má i dost náhledu na to, aby například ve vztahu k vlastním dětem nedělal stejný přešlapy, zaslouží palec nahoru ![]()
Na druhou stranu, já byla pro rodiče nejkrásnější na celém světě, táta mne zbožňoval zcela nekriticky, a já mindráky mohla přehazovat vidlemi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my