VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Maureen
příspěvků moje polička 09. ledna 2021 09:55

marieu no jak tady uz nekdo výše psal...kdyz jsem četla tvé přispevky,rikala jsem si ,jak pusobiš sympaticky,tve nazory atd...a tak nejak jsem se rozhodla,ze jsi urcite lekařkaa hele,ono jo...a jeste moc hezká lékařka

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 09:55

Catherinne mě ta její šílená produkce zahltila už dávno, ale včera jsem se musela mrknout, samozřejmě.-)) a to mikádo měla hrozně hezký!

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 10:26

jinx a tos napsala naprosto výstižně. Slovo od slova. 
Viděla jsem jí jen letmo, mikádo bylo pěkný i v tý ovečkový kudrnatý úpravě, ale to je jediný, co stálo za povšimnutí.

Jinak v obecný rovině naprostá zbytnost. A marnost. Taky jsem zjistila, že už ani nemusím otevírat super.cz- pro bazální přehled všech takových obskurností stačí zdejší vlákno- vždycky dostanu akurátní výcuc, soukromně si zanotuju s komentáři a hotovo

49213 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 10:28
Reakce na marieu:

pro bazální přehled všech takových obskurností stačí zdejší vlákno- vždycky dostanu akurátní výcuc, soukromně si zanotuju s komentáři a hotovo

užívám si, že jsem v obraze a ještě bezpracně!:-D​

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 10:47

Maureen já se tady z těch lichotek úplně přesladím, děkuju! Nechci to tu ale moc přehánět

viktorka_od splavu přesně!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 14:51

marieu Když jsem viděla tvoji fotku, tak jsem si taky říkala "jéé, to je ta doktorka!" ... pak jsem znejistěla a říkala jsem si "sakra, říkala, že je doktorka, ne? No, to je fuk, rozhodně jako doktorka vypadá ". Vysvětlit to taky neumím

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 14:55

Luna Lamicka To je krásné, že to dcerám říkáte. Jen to nezapomeňte opakovat i v pubertě, až holkám naroste prdel, vyskáčou beďary a zmastěj se vlasy. Nemyslím to zle, ale je snadný, říkat svému roztomilému děvčátku jak je krásné. Ale v té pubertě to bude těžší. Taky mám předsevzetí se snažit to u syna neposrat, mám k té hyperkritičnosti bohužel docela sklony. 

Offline bosibori
příspěvků moje polička 09. ledna 2021 17:22

U nás doma se nikdy vzhled neřešil, ani v dobrém, ani ve zlém, ani u nás, ani v generaci před tím. A já a sourozenci to teď se svými dětmi děláme mimoděk stejně. Když v tom člověk nevyrůstá, tak pak jaksi necítí potřebu cizí vzhled řešit, s výjimkou nějakých úplných extrémů.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 17:24

MP Meri No ja doufam, bude to znit trochu morbidne, ale ze se jeji puberty doziju. Jestli jo, budu chvalit dal.

49213 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 17:25
Reakce na MP Meri:

Luna Lamicka To je krásné, že to dcerám říkáte. Jen to nezapomeňte opakovat i v pubertě, až holkám naroste prdel, vyskáčou beďary a zmastěj se vlasy. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 17:48

bosibori Přesně tak to bylo u nás. Nikdy nikdo vzhled neřešil a všichni tři sourozenci jsme vyrostli v poměrně sebevědomé jedince, kteří nemají potřebu se vůbec pozastavovat nad vzhledem ostatních lidí nebo řešit nesmysly kolem vlastního vzhledu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2021 17:59

ice

Offline Janulik03
20177 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 18:12

ice aj my a preto ma to hodnotenie niekedy tak zarazi

Offline Tak Betty
6093 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 19:03

Dceram by to měli hlavně říkat otcové. Od matky to nemá ten dopad.

Offline Kora
příspěvků moje polička 09. ledna 2021 19:22

Nějaká moderátorka

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 19:25

Kora tahle dela porad retro a vzdycky je tam oblecena v retro stylu... netoci treba neco o devadesatkach?

Offline Kora
příspěvků moje polička 09. ledna 2021 19:31

razorblade netuším,  narazila jsem na tu fotku v článku o celebritách co letos slaví padestiny. Tak bych čekala, že tam vyberou nějakou pricetnou.

Offline clothilde
2045 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 19:44
Reakce na MP Meri:

Luna Lamicka To je krásné, že to dcerám říkáte. Jen to nezapomeňte opakovat i v pubertě, až holkám naroste prdel, vyskáčou beďary a zmastěj se vlasy. Nemyslím to zle, ale je snadný, říkat svému roztomilému děvčátku jak je krásné. Ale v té pubertě to bude těžší. Taky mám předsevzetí se snažit to u syna neposrat, mám k té hyperkritičnosti bohužel docela sklony. 

​Pro mou mamu jsem byla flink, kdyz mela spatnou naladu /dost casto/ tak slompna, kterou nikdo nebude chtit a nikdo ji nebude mit rad. Vyrustalo a zilo se mi s tim blbe.

Dceri jsem od malicka rikala, ze je nejsikovnejsi a uzasna. Rikam ji to stale, i kdyz uz je dospela zenska. Synovi, ze ktereho se po tezkych letech puberty znovu stava clovek, kazdy den rikam ty muj Uzasnaku. A mam z toho dobry pocit.

Offline Ounz
20505 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 19:49

Já obdivuju všechny, co se s tím shazováním popasovali a dokázali to překonat. Mně se to spíš nepovedlo a dost mě to omezuje v osobním životě. No jiná už nebudu, žiju i s tím. Ale pokud to někdo překoná a ještě má i dost náhledu na to, aby například ve vztahu k vlastním dětem nedělal stejný přešlapy, zaslouží palec nahoru

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 19:57

Ounz

Na druhou stranu, já byla pro rodiče nejkrásnější na celém světě, táta mne zbožňoval zcela nekriticky, a já mindráky mohla přehazovat vidlemi.