JankaM děti mezi sebou určitě neřeší. Dcera je nosí od 4.tř., jejich výběr si hodně užívala, pak se těšila na první den s nima ve škole a nasledne vykládala, jak je holky obdivovaly. Rozhodně není třeba se zrovna brýlí v dnešní době obávat.
VIP zjevy
.
tarra tak třeba moje matka nám všechny ty (hnusné) věci říkala proto, protože to s námi přecemyslela dobře
pprotože nikdo jiný by nám to tak upřímně neřekl. A ona přece neumí lhát.
Bych si třeba myslela, že mi to sluší a že jsem hezká a všichni kolem by viděli, že nejsem, tak mi to musela říct nejdřív ona, abych si o sobě moc nemyslela.
Protoze ona to se mnou myslela nejlíp a nikdo by mi neřekl pravdu přece. ![]()
A specialne u mě byl jeste jeden hlavní důvod a to, že jsem byla celý svůj otec. (jo, byl hajzl, který se na ni i na nás vykaslal) takže Sestřička a bratříček jsou moc hodní, ty mám moc ráda, ale ta Dadoo, ta je celej její otec. Nebo Ja bych tě taky měla ráda, kdyby jsi byla hodná.. A následně, nikdo jiný ti to tak upřímně a popravdě neřekne, já to ale s tebou myslím dobře..
Takže asi tak ![]()
Luna Naturalismus![]()
nellielovett "I don't know the title, but the cover was red" ![]()
nellielovett aaaaa, z takovyhle knihovny bych umrela! Ja to potrebuju mit rozdeleny podle zanru. Abych premejslela, jestli ta detektivka, kterou chci cist, ma cervenej nebo modrej obal, na to bych se mohla vyprdnout...
JankaM ja si myslim, ze dnes uz nosi bryle hodne deti. Zkuste s ni kdyztak vybrat nejaky, ktery se ji fakt libi, budou moderni a sama si je vybere (i kdyby se tobe libit nemely)
Dadoo to je děsný ![]()
Dadoo to je strašně smutné ![]()
razorblade vsak si vybrala sama ruzove s Frozen. Uz je par let bez provlemu nosi, jen jsem myslela do budoucna.
JankaM Syn nosí brýle od 5 let, teď je teenager, nikdy s nimi v kolektivu potíže neměl. A čím je starší, tím více dětí ve třídě má brýle rovněž.
viktorka_od splavu děkuji, ale netřeba teď už litovat, zvlášť když vidím, kolik lidí si to s sebou nějak nese. A ano rivalita tam určitě je, protože hlasité porovnávání před obecenstvem, ze kterého jsem samozřejmě vycházela já hrozně , bylo taky časté. Zřejmě to přijde jako součást toho, že ten vztah není v pořádku (tedy myslím to, když to ty matky dlouhodobě nedokážou ovládnout toto své chování vůči dcerám)
Dadoo Tohle je taky strašné a ještě horší v tom, že to ke všemu tomu podrytému sebevědomí pravděpodobně naruší i vztah mezi těmi sourozenci
viktorka_od splavu tarra rivalita,soupereni,zarlivost......to vubec nejsem schopna pochopit,ze nekdo ziska vuci svemu diteti.To je strasne.
JankaM dneska má brýle půlka třídy, řekla bych, že se jí nikdo smát nebude. Kdyby jí ale začali vadit, může přejít na čočky. Mě právě okolo 14 začaly brýle vadit na sport, respektive bez nich už jsem neviděla tak, jak bych chtěla, tak jsem to začala kombinovat s čočkami.
Zarinya je. ale zazila jsem situace kdy to bylo fakt zjevne. ja myslim ze si to proste neuvedomuji, asi jak pose Dadoo, proste prece chteji "to nejlepsi" a rypani a shazovani se jim zda spravne![]()
nellielovett teda ta knihovna podle těch barev je masakr, ale ty tři knížky Kmeny, tak ty teda upřímně závidím, ty bych moc chtěla, ale nikde je nemůžu sehnat. Kruci, a tady se válí. Sakra.
Torrah hele zkus jí napsat, vyfoceno má, tak už je nepotřebuje - třeba by je odprodala? ![]()
A tipla bych si, že ani očtený moc nebudou. ![]()
Třeba se KK inspirovala u J. K. Rowling - ta když se nudila, přerovnala si celou knihovnu právě podle barev obálek... ![]()
SunEclipse obávám se že ne, ona je má jako stafáž a nedá, byť netuším, zda je četla
euridike já už sem to viděla někde na instagramu, ty duhový knihovny, ale mně to docela trhá okem, nelíbí se mi to, přijde mi to na sílu nebo jak to říct.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my