clothilde to je love bracelet od cartier... chudak cartier teda://
VIP zjevy
clothilde tipuju náramek cartier love
clothilde předpokládám, že náramek, kterej se musí na ruku 'přišroubovat' - to rozmazany by mohl být ten sroubováček. Dělá to cartier.
ver never,ale me jako prvni neuhodily do oci leliny dudy,ale prave ta hnusne polozena dlazba![]()
Ano! Jiná Realita nezklame!![]()
Mha no ale uznej,ze je oskliva. Prijde mi,ze tam dodelali tu prepazku az na polozenou dlazbu,protoze takhle prasacky by to nepolozil ani nejaky domaci kutil.
Uznávám, že je ošklivá. Ale někam ten zbytek silikonové sparovačky dát museli.
a co jsou ty černý hromady v obýváku? Přivezli jim uhlí? ![]()
SunEclipse kaviar a lanyze!
Mha no právěže jim moc toho silikonu nezbylo, řekla bych, tak to museli dolepit žvýkačkou..
SunEclipse řekla bych, že stojí před akváriem se žralokem, tak to asi bude nějaká dekorace![]()
ver never,ale me jako prvni neuhodily do oci leliny dudy,ale prave ta hnusne polozena dlazba
mně připadá že to je nějaký odvodňovací kanálek? jako co kdyby prasklo akvárko třeba?![]()
viktorka_od splavu mne to prijde jako dlouhy pas toho mramoru (tedy v pripade vemoly spis "mramoru"), ktery je na ten pricce. Proc to tam je,to nevim,mozna proste neco vysekali a nemeli jak navazat dlazbu,ale na to fotce to uplne uhodi do oci.
Treba je to nazivo nejake funkcni reseni a tak blbe to vypada jen na fotce.
Jiná Realita viktorka_od splavu
Je to podlahova lista. Jakoze kolmy pruh k podlaze nebo jak to napsat. Je to videt na jinych fotkach na IG, treba na fotce s nafukovacimi balony - srdicky.
A mě jako první napadne kde se na to kupuje podprsenka? Náramek neznám, musím googlit, ale šroubováky mám ráda
. Cena bude asi v řádech statisíců
tak nic no, stejně mám raději stříbro, pandora to jistí
.
Treba na fotce s nafukovacimi balony.
Nemusím říkat, které balony jsem si v prvním okamžiku představila, že ne? ![]()
Možná jsem jediná, ale kromě toho, jak je to tragikomický mi to přijde i děsně ponižující. A nepřekvapivý...nevim, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my