Aranel však s ni taky lela dela instareklamu hippu a určitě i nějakým plínám
VIP zjevy
Luna
made my day
Ještě se vrátím k tomu fešákovi Víťovi... znáte někdo ty jeho (resp. jeho rodičů) vinný sklepy?
Třeba Pinot Noir ? Donedávna jsem neměla tušení, ale teď nějak skuhral na FB vo podporu...
barbucha vůbec neznám. Vím, že existují, jen díky Víťovu pózování se skleničkou
.
Hrozně mě odrazuje ten název U Jeňoura, mám z toho husí kůži.
Pinot Noir Je to divny, zni to jako pinďour![]()
711990 no já to nechtěla tak úplně říkat, ale jo ![]()
dynda no proste uplne spatne zvoleny jmeno![]()
Pinot Noir 711990 dynda Přesně... Tak kdo se obětuje? ![]()
Já bych tam zbaběle radši poslala nějakýho chlapa nejdřív.
dynda Jsem jim trochu projela fejsbuček a hlásím, že Víťa se neoblíká furt frajírkovsky. Zní to možná jako dobrá zpráva, ale bohužel to nic nevylepšilo. A má strašnou, strašnou druhou bradu - takový ovárek. Což ale samozřejmě nevypovídá nic o kvalitě vína.
711990 Freude, Freude.. ![]()
Hrozně mě odrazuje ten název U Jeňoura, mám z toho husí kůži.
Jo, to já taky. Jak už zde bylo řečeno i proč... ![]()
andulka01 Pinot Noir barbucha znám
Moje kamarádka je v podstatě součást jejich rodiny. Jeňour je svéráz a fakt se mu tak říká (Jan-otec Víti). Jejich víno mi chutná.
No ono se mu vlastně říká pěkně po moravsku Jeňór... ![]()
Mrakoplas to je i v Čechách. Sousedka stěží vystudovala na kadeřnici a teď už je bakalářkou něčeho podobného. I když ona snad vystudovala speciální pedagogiku a říkala jsem si, že by mi bylo líto těch žáků.
Ad Lela. Pokud je opravdu chytrá, tak ty její vnady jsou zřejmě kalkul. Podle mě to kvůli sobě nedělá (že jí by se to tolik líbilo). A komu jinému, než takovému Vémolovi, se tohle může líbit. Takže adekvátně navržené zboží našlo svého kupce. A přijde mi to ne, jako vztah, ale jako kšeft. Což by byla jejich věc, kdyby neměli tu holčičku.
Mirka kdyz si nekdo necha na hrudnik prioperovat takovyhle balony, tak se mu to musi libit, tohle se z kalkulu nedela. Je to stejny, jako ldyby se z kalkulu nechal potetovat nekdo, komu se nelibi tetovani apod...
EDITH4B No jenže založit firmu na přezdívce většinou nedělá dobrotu. Může bejt skvělej, ale na blbě zvolenej název hrozně narazí. Viz výše. A co bys doporučila? Za víno, samozřejmě ![]()
Hele, dyk je to normální pracovní nástroj - a ten se ti líbit nemusí, hlavně když si s ním vyděláš ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my