VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Garfie
28462 příspěvků moje polička 16. února 2021 09:04

marieu Ponižující mi to taky přijde, na druhou stranu ta fotka je z jejího profilu, ne jeho...Prostě ji to živí, pravdu má Potrefenáhusa, je to pro ni práce, byť pro nás jakkoli divná. 

Ona má mimochodem vysokou, myslím sociální práci, nebo nějaký zdravotní obor, teď přesně nevím.  

Online Sweet Potato
40178 příspěvků moje polička 16. února 2021 09:05

Malenge To je boží! A mně se to celé vlastně i líbí, jak je Karlos konzistentní.

Až na ty krokodýly a spol, tam se bojím, jaké mají podmínky.

Online Sweet Potato
40178 příspěvků moje polička 16. února 2021 09:06

Garfie Ano ano, její vysokoškolské vzdělání nám tu bylo mnohokrát předhazováno jako důkaz toho, že není pitomá.

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 16. února 2021 09:11

Garfie a to mě taky nepřestává udivovat, co všechno lidi živí. Pro mě je to teda kabinet kuriozit, do něhož mi stačí nahlídnout jen prostřednictvím zdejšího vlákna, ale samozřejmě ok- žij a nech žít.. 

Online Garfie
28462 příspěvků moje polička 16. února 2021 09:24

Sweet Potato Fakt?  No ono to teda úplně nesouvisí, třeba má jen dobrého pamatováka!  Taky si pamatuju, jak jsem na vysoké doučovala jednu spolužačku, známou herečku, a říkám jí "dyť to umíš, co chceš vysvětlit?" a ona "no já to umím, jsem zvyklá učit se dlouhé texty, ale vůbec tomu nerozumím, nechápu, co říkám!" Takže těžko říct. Mě spíš překvapil ten obor, třeba je prostě altruistka a ráda nechá ostatní pobavit se jejím životem!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. února 2021 09:43

Garfie nie, to skôr vypovedá o úrovni našeho vysokého školstva :/ Diaľkové štúdium sociálnej práce a podobných odborov na niektorých súkromných vysokých školách zvládne snáď každý, preto je to tak obľúbený odbor, s altruizmom by som ho moc nespájala

Online Garfie
28462 příspěvků moje polička 16. února 2021 09:55

Mrakoplas Tak to potom jo!

Offline pecka
6177 příspěvků moje polička 16. února 2021 17:05

Mrakoplas a pritom v období, keď som išla na VŠ, dostať sa na denné štúdium sociálnej práce nebolo vôbec ľahké. Psychologické testy najprv, potom druhé kolo testy a ak ich študent zvládol,musel ešte urobiť ústne skúšky, takže žiadna sranda. (čím ďakujem vtedajšiemu školstvu, že ma na tento odbor nevzali ). 

Offline Ounz
20506 příspěvků moje polička 16. února 2021 17:20
Reakce na razorblade:

jinx ono asi chudak vic vyrobcu. kolikrat si u tech sofistikovanejch znacek rikam, jestli tyhle ruzny plastovy nadhery, ktery se fotej s jejich vyrobkama, nezalujou za to, ze jim kazi image. :D

Jinak ta fotka je megatrapna i tou blbou kvalitou. Kdyz uz bych chtela bejt influencerka na instaci, tak bych zapracovala na foceni...

​no, šperk je to hezkej, ale hele - koupí si ho ten, kdo na to má, zkouška ze sofistikovanýho chování se u vstupu do obchodu nedělá. A těžko ji můžou zažalovat za to, že se s tím vyfotí..

a k vysoký škole - i něco jinýho než tu její vš může vystudovat kde kdo, a to že dělá co dělá, z ní hloupou nedělá. Mně se to teda nelíbí i přes snahu být tolerantní, nemám ráda takovýto zjednodušení ženy na 'sexuální objekt' = hlavně abych se líbila chlapovi, ale tak ona to dělá jen sama sobě, nikoho k tomu neponouká (narozdíl od takový tý hrůzy, co někde točí videíčka o tom, jak se mam mužům omlouvat atd) takže se řídim tím, co píše marieu  - žít a nechat žít :)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. února 2021 17:22
Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 16. února 2021 17:26
Reakce na Garfie:

Ona má mimochodem vysokou, myslím sociální práci, nebo nějaký zdravotní obor, teď přesně nevím.  

​No tak se vlastně od původního oboru moc neodchýlila.

Offline viktorka_od splavu
49216 příspěvků moje polička 16. února 2021 17:54
Online Pavlena
6908 příspěvků moje polička 16. února 2021 18:05

Sweet Potato no co jsem viděla, tak želva se u nich moc dobře nemá.. Tehdá byla na holé podlaze v dětské ohrádce, ale byla to želva velikosti středního psa..

Online Garfie
28462 příspěvků moje polička 16. února 2021 19:31

barbucha  no presne!!

Offline Aranel
6569 příspěvků moje polička 16. února 2021 20:10

Hele a kde je to dítě?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2021 20:29

Aranel třeba spí? Zrovna tohle mi na tom všem přijde zdaleka nejnormálnejší.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. února 2021 20:30

Evaeva ano,divnejsi by bylo kdyby bylo i na ty fotce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. února 2021 20:35
Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 17. února 2021 14:31

Aranel Dite prodali neplodnym Rakusakum a za nej si koupili ten Cartier.

Offline Aranel
6569 příspěvků moje polička 17. února 2021 15:25

Luna

Zarinya Evaeva Tak já bych čekala, že holčička bude hlavní "content-creator".