VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 26. února 2021 08:37

Torrah zdevalvovani me trochu prislo, kdyz moje vlastni babicka na oddavajiciho pokrikovala behem obradu ze ma mluvit nahlas... Bylo to venku, hromada lidi, starosta byl pravda hlasu tlumenejsiho ale ja se za ni tak stydela

Offline Torrah
3313 příspěvků moje polička 26. února 2021 08:39

rasaNori to je síla :D jo, to je taky dobrý. Teda to jsou příběhy :D

Offline 999
19735 příspěvků moje polička 26. února 2021 08:56

Zarinya  Možná trapný, ale má to hezký pokračování :-). Je to jedno z nejlepších manželství co znám, jsou spolu třicet let. Takže možná trapná klukovina na úvod (bylo mu 25), ale od té doby hezký :-).

Offline JankaM
3086 příspěvků moje polička 26. února 2021 09:20

Já byla svého času přesvědčená, že kdyby byla opravdu svatba (tenkrát se rysovala opravdu mlhavě,) tak bych to ne řekla. Naštěstí k tomu nedošlo, muž je furt sambo a je nám dobře. 

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 26. února 2021 10:38
Reakce na continuity:

Zarinya je to ještě horsi, protože cikánka je v podstatě rituál, kteří všichni znají. Takže nikoho samozřejmě z míry nevyvede. 

​Já "cikánku" při první svatbě neznala a dost mě to zaskočilo. Hlavně teda nepříčetný veselí novejch tchánů... když jsem zírala, jak se s hurónským smíchem plácají do kolen, litovala jsem že je již po obřadu. To mě prostě varovalo pozdě... 

Offline Aranel
6569 příspěvků moje polička 26. února 2021 10:46

Tulipe Mám to stejně. Říkám si, že bych případně skousla to rozbíjení talíře, protože z toho aspoň tak strašně nečumí ten patriarchát, dělá se to společně... vlk (příbuzní lační lidových obyčejů) by se nažral a koza (já) zůstala celá. 

Mimochodem sestra mojí kamarádky si brala Mexičana a později večer došlo i na únos nevěsty. Mexičtí bratranci se nějak zhostili svejch rolí, nevěsta se vrátila, ale hodně nad tím kroutili hlavou, jak někomu může fingovanej únos připadat vtipnej. V zemi, kde je to jaksi spíš žitá realita, by to na svatbě nikoho ani nenapadlo.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. února 2021 10:54

Ja jsem zazila extremni trapnost na svatbe,kdyz si pribuzny velmi strizlivych rozmeru bral ehm....velmi prostorove vyraznou slecnu(ktera je mimochodem nesmirne fajn baba,takze mi ji bylo pak o to vic lito),jako proste je obezni,no. A kdyz se prichazelo do salu na obed,tak jeho sestrenice zacala vykrikovat,at ji prenese pres prah.a proste neminila prestat,porad to opakovala,oni se tvarili,ze ji neslysi,okoli se krecovite usmivalo,nakonec ji snad musel nekdo neco rict.jeste ted se mi krouti prsty trapnosti te situace.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. února 2021 11:46

Aranel my měli akorát to rozbíjení talíře, mamka má ze své svatby schovaný střep, to se mi líbí. To byla taky jediná tradice, kterou jsme dodrželi.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 26. února 2021 12:10

Prosím vás, co je ta cikánka? :)) 

Offline Torrah
3313 příspěvků moje polička 26. února 2021 12:13

bram no většinou cestou k autu se přihrne dav ženských a jedna, oblečená jako cikánka, v ruce panenku, začne vykřikovat, že je to dítě ženicha a že si má vzít ji anebo ji pořádně vyplatit - většinou se platí alkoholem, cukrovím a tak. Někde se tomu taky myslím říká zatahování. Je to dost krajové řekla bych.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 26. února 2021 12:14

bram ano, sím, co to je, taky neznám

Online Garfie
28463 příspěvků moje polička 26. února 2021 12:14

bram Já myslím, že to je taková ta "plačka", co se ti v převleku vrhne na manžela, pod nos mu strká panenku v zavinovačce a "božáká" (jak by řekla moje babička) "ty bídníku, tys mě opustil, všecko jsem ti obětovala, děcko ti povila a ty si teď tuhle flundru bereš...." a tak podobně.

Offline dzizisketa
8928 příspěvků moje polička 26. února 2021 12:16

Mně trapné připadalo akorát vystoupení lokálního imitátora Elvise Presleyho, který neuměl zpívat, navíc v pauzách mezi bloky (vystupoval asi třikrát) se pohyboval mezi svatebčany ve vytahaném triku a teplákových kraťasech. Najali ho jako překvapení jedni z příbuzných novomanželů. 

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 26. února 2021 12:20

Garfie me to prislo teda dost vtipne, na svatbe sestrenice od manzela. Protoze onu placku delal bracha zenicha, a bylo to teda genialni podani. Ona to byla takova ta opulentni svatba, pri vypousteni holubice onen ptak pokalel neveste sukni a tak:D my jsme den pred touhle svatbou totiz prebirali dum, takze jsme byli velmi spolecensky unaveni, tchyne to po obradu dospavala v aute a tak. 

Online Garfie
28463 příspěvků moje polička 26. února 2021 12:56

rasaNori Třeba u mojí ségry na svatbě to bylo taky super, dělala ji teta, nejlepší kamarádka mojí mámy, hrozně vtipná a bezva ženská....ale třeba na mojí svatbě by mi to bylo asi nepříjemné...

Já zase zažila svatbu, kde byla oddávající zcela nepochybně pod parou, byla to poslední svatba toho dne, s každými svatebčany si po obřadu připíjela a už to bylo dost poznat. Nevěsta dostala záchvat smíchu, ale úplně zjevný a dorazila to její svědkyně, která ji zezadu nakopla a na celou síň "zašeptala" "neřehtej se ty pi..o".  Bylo to v Havířově, tož takový rázovitý kraj....

A pak jsem zažila svatbu v kostele, kde mladý kněz vypadal jako nějaký rockový zpěvák, byla to jeho první svatba, byl hrozně nervozní, pořád se přeříkával, dokonce špatně oslovil snoubence a udělal chybu ve slibu. A taky měl takové zvláštní úvahy, které vyznívaly do ztracena, třeba "lidé se potkávají a musí se spolu naučit mluvit jazykem lásky. My se dnes hodně učíme jazyky, cestujeme a učit se jazyky je třeba....ehm, no tak, jazyk lásky.....už v bibli najdeme slova...."  a tak podobně. 

Offline Dadoo
11639 příspěvků moje polička 26. února 2021 13:16

Teda upřímně doufám, že za tu cikanku nejsem zodpovědná já. 

Kdysi dávno, snD dvacet let, jsme měli v naší táborové hospodě karneval. A současně byla na sále svatba. Já byla za cikanku a kamarádka za Moňiku, moje mimino. A jak bylo na všech stranách upito a veselo, nejak to vyšlo a my dvě vtrhly na ten sál.

Nikdy předtím ani potom, až tady, jsem. O cikance neslyšela. Ale jeste několik let potom se na to vzpomínal a chtěli po nás, abychom to na nějaké svatbě zopakovaly. Ale to jsme nikdy neudělal.

Tak snad se to ne rozšířilo od nás..

Online Garfie
28463 příspěvků moje polička 26. února 2021 13:30

Dadoo Moje ségra se vdávala v létě 89.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. února 2021 13:36

Dadoo Garfie ja to zazila jako maly dite na svatbe mami sestrenice takze nekdy zacatek osmdesatek.

Offline Karja
44522 příspěvků moje polička 26. února 2021 13:40

Když jsme u těch svateb, četly jste v bulváru o rozvodu Koukalovych? Ten Koukal bude mít z vostudy kabát, sice se od manželky asi finančně bez zásluh napakuje, ale u toho chlapa to po takhle krátkém manželství vypadá tak moc strašně. Já bych se styděla, evidentně on je skutečně asi nějak duševně níž a moc mu to neva, naopak si to tak zřejmě i maloval.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. února 2021 14:16

999 jako minutu si neumim představit. Zažila jsem svatbu, kde cílem překonat 10s (jako že jinýho kamaráda) a i to všem přišlo nekonečný. Nevěsta to taky věděla.