andulka01 a spirulina!
VIP zjevy
andulka01 ale lidi jsou nadšeni, dealuji a kupuji jako divi a panu majiteli dali vydelat na zamek v Cechach (m. j.)
berush No nejsem cílovka, no
Já teda myslela, že už to tolik nefrčí, ale to bude spíš jen že jsem vyskočila z té sociální bublinky (příliš se tam začala rozmáhat ajurvéda, dělená strava, kartářky, holotropní dýchání a výše zmíněné zelené hnusíky)
Aranel a náplasti na chodidla!
Zu Co to umi??
Zu A mají to v DM? ![]()
Garfie Já jim to přeju! Prostě já bych to nijak nepojmenovavala, smutný, nesmutny, kdoví jak to bylo:-D. Třeba to bylo veselý! Já bych to sambovi ráda dovolila, kdybych třeba já mohla na týden na ten vlakozajezd:-D.
whiskas Jakoby to je smutný, ale teď budu jak drbna, co nikoho nezná, o nikom nic neví, ale tihle dva mi k sobě nikdy vůbec nesli. Já nevím proč, ale tyhlety rozchody, když jsou děti takhle malý, ale zároveň rodiče už starší (prostě že měli ty děti o tu dekádu později) mi přijdou takový smutnější. Ale nemá to samozřejmě žádnej realnej základ;-)
Jestli tohle bylo o Absolonová, tak mi to přijde úplně stejně.
Myslím si, že ona musí být hrozně fajn, taky si užila svy, s otcem, že. Přijde mi jako strašně pohodová ženská.
Zato on mi absolutně nesedí a nikdy neseděl. Nevím proč, nemám důvod, takže je to naprosto iracionální, ale on mi přišel vždycky jako strašně divný. Ty jeho oči. Od pohledu neduveryhodny.
Důvod k tomu nemám, jen čistě bezdůvodně a jen z občasných fotek z něj mám nepříjemný pocit. Takže jsem si myslela, že to takhle dopadne. ![]()
A propo.. Když si teď Bill s Melindou budou dělit majetek, budou si dělit i nás, očipovaný, a nebo budeme patřit jenom jednomu.? A kterýmu? ![]()
Dadoo Budeme mít střídavku?
OliveOyl Hlavně aby se o nás nepřetahovali, to by mohlo bolet!
Dadoo Hahaha, hele já to mám s nima úplně obráceně. Ale spíš tak celkově mi prostě nešli k sobě.
Sweet Potato Hlavně aby to nebylo: vem si je ty, já je nechci... to by mě bolelo víc, jsem křehká duše
OliveOyl Bill si vezme holky a Melinda kluky přece.
Důkaz je vedle.
"Motol, to je fakt hrozné bludiště."
Byli jste někdy ve Fakultní nemocnici v Ostravě? Tam museli zavést funkci informátora, který odchytává po chodbách bloudící pacienty. ![]()
mirajo no to já nevim, podle lidí, co na to věří, tak to těma nohama vytáhne "bordel", podle mě je tam nějaká chemie, která se tam vysráží a ráno je to pěkně hnusný. Ale stačilo pár týdnů nespat a na ty haksny jsem si to nalepila a ráno si nadávala do bláznů ![]()
Mha v DMku ne, to se kupuje tam co ty ječmeni a chlorely ![]()
Zu To je dobry carodejnictvi
Prsty mas vsechny? Neslezly ti nehty jako sidlo veskeryho zla?
Ale ja hlasim uspech s bradavici a cesnekem macerovanym v octu. Lekla se a skoro zmizela. Dam jeste jedno kolo.
mirajo dceři pomohl Duofilm, jak tu někdo radil. Česnekem jí to ničil otec a marně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my