viktorka_od splavu možná měla na mysli, zakládání další rodiny s novou ženou? Tak jsem to pochopila já.
Nové děti ,nová žena.
viktorka_od splavu možná měla na mysli, zakládání další rodiny s novou ženou? Tak jsem to pochopila já.
Nové děti ,nová žena.
Garfie hele, pro drbání-plkání mám asi i pochopení, i když se snažím toho nijak nezúčastňovat, ale přiznám se, že mě hrozně dráždí Viktorčin tón, takový odsuzující, jednoznačný, a navíc všeznalý, jakoby lidem u těch jejich rozhodnutí svítila, nebo co. Je to dlouhodobý dojem. Ale příště si sednu na ruce, slibuju.
Garfie hele, pro drbání-plkání mám asi i pochopení, i když se snažím toho nijak nezúčastňovat, ale přiznám se, že mě hrozně dráždí Viktorčin tón, takový odsuzující, jednoznačný, a navíc všeznalý, jakoby lidem u těch jejich rozhodnutí svítila, nebo co. Je to dlouhodobý dojem. Ale příště si sednu na ruce, slibuju.
tohle je dost přesné :-)
v tomto konkrétním případě to přesvědčení, že jim to nevyhovovalo a po splnění účelu šli od toho... jako co???
Garfie u toho paru z naseho okoli to bylo (rika dite, moje kamaradka) - mise splnena, ted si budeme zit po svem, spojovala je rodina, ale kazdy mel jine zajmy, ted jsou pratele a staraji se o vnoucata.
Jinak on byl vzdycky hrozne pekny chlap a pozorny, na plesech nas vzdycky vsechny provedl, te kamaradce vozil z ciziny parfemy a hezke obleceni, az jsme ji takoveho tatu zavidely. Tohle se dozvedela az jako dospela a pak se smala, ze nechape, jaktoze nam to nedoslo.
Karja já mám takového kamaráda, poločas rozpadu 10 let. Vždy se žení z velké lásky a důvod je samozřejmě vždy nějaký cnostny, naposled si předešla zena nerozuměla s klukem z prvního manželství.
No a co. S takovým Gatesem bych se rozvedla ochotně, ani drahoty bych nedělala
ani ja![]()
viktorka_od splavu kde už nie je žiadna láska, načo spoločný život.
Pinot Noir Jojo, chápu, vím, co máš na mysli.
continuity Taky takového máme v blízkém kruhu, ale teda musím přiznat, že v poslední době už je z toho nějakej unavenej....a já taky, vždycky přitáhne nějakou dvacetiletou modelku a já vedle ní vypadám jako strhaná matka!!!
Lilly_Ku Jo, už to chápu;-) A pravdu máš;-)
continuity Tak Betty Jo, děkuji, fakt mi vůbec nesvítilo;-)
dzizisketa Absolutní souhlas
Karja jj, tak jsem to myslela :)
Garfie já už teda taky, ale spíš z toho důvodu, že si stěží zvyknu na jednu a hups je tady jiná. A to mi ještě vyčetl, že moc často měním práci!
continuity Mohl by bejt aspoň uznalej a vodit všechny se stejným jménem, což?
Garfie continuity my měli takového dlouhodobého klienta. Když jsem odcházela na mateřskou, zakládal třetí rodinu, takže teď už má možná čtvrtou. Nikdo jsme moc nechápaly, co na něm ty holky vidí, že jim nedojde, jaký to má poločas rozpadu.
Sweet Potato No ale to ten náš dělá!
Všem pro jistotu říká "Lienočka" a jeho druhá žena a aktuální přítelkyně mají i stejné jméno.
Sweet Potato no jméno je jeste to nejmenší, ona je každá trhla jiným směrem. Jedná pije zelený ječmen, druhá kombuchu. Kdo se v tom má pak vyznat?
My všichni ostatní pijeme spořádaně alkohol.
continuity Ječmen nebo kombucha, všechno hnus fialovej
Sweet Potato eště Chlorella
Známí to dealovali a to fakt bylo hrozný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.