barbucha u nich asi nejde primárně o to, získat rozvodem peníze, si myslím. A kdybych s někým nechtěla být, bylo by mi jedno, kdo to je a kolik má peněz i to, kolik mi po rozvodu zbyde. Ale já jsem na tohle úplně hloupá, cením si nejvíc svobody.
VIP zjevy
continuity to je smutný asi to bylo víc racionální než by člověk čekal
viktorka_od splavu Může to vypadat smutně, ale když se tak dohodli, tak to alespoň nebyl žádný podraz.
viktorka_od splavu whiskas ale no tak, přece se spolu procházeli po pláži a jezdili na buginách a vy hned bůhvíco!
Asi Melinde nezbylo nic jiného, než souhlasit.
Tak Betty nevdavat se?
Já jim oběma držím palce. Víc takových, kteří se umí domluvit a neperou svoje prádlo na veřejnosti.
Tak Betty viktorka_od splavu Jak jsem pochopila, tak věděla do čeho jde. A nemusela souhlasit, řekla bych.
Mnohem drsnější mi přijde toto.
viktorka_od splavu Prosím tě, jednou za rok víkend, to nemusí být ani žádnej zálet, na to je to frekvenčně fakt slabý. To je jak slucak se spolužáky pomalu.
mně to nijak smutný nebo k pozastavení nepřijde, ale jak se to jeví nám, je celkem bezpředmětné...
nolita 100% souhlas
Karja frekvence je bídná, ale je to trochu divný jen takhle ve dvou. Kdyby to byla parta přátel. Na druhou stranu, pokud měli takovou dohodu, tak proč ne. Předpokládám, že jí to nezačalo vadit po 27 letech.
Tak Betty viktorka_od splavu Jak jsem pochopila, tak věděla do čeho jde. A nemusela souhlasit, řekla bych.
no však právě, nemusela, ale zjevně chtěla. takové manželství z rozumu... jistě funkční, ale mně se to prostě zdá málo. a jim teda zjevně taky, na celý život to prostě není, účel splněn jdem od toho. ale tak to je jen takový dojem zvenku a v reálu to bude nejspíš uplně jiný.. akorát mě třeba tihle dva zajímají daleko víc (jako inspirativní lidé se skutečným vlivem na náš život), než ta paní z toho tvého odkazu, ani nevím co dělá
Karja
přesně tak! I když jsem si teda hned vzpomněla na pár filmových zpracování, kde to teda docela zálet byl, i když jednou ročně!
(Příští rok ve stejnou dobu, Nebožtíci přejí lásce....)
Garfie Já jim to přeju! Prostě já bych to nijak nepojmenovavala, smutný, nesmutny, kdoví jak to bylo:-D. Třeba to bylo veselý! Já bych to sambovi ráda dovolila, kdybych třeba já mohla na týden na ten vlakozajezd:-D.
whiskas Jakoby to je smutný, ale teď budu jak drbna, co nikoho nezná, o nikom nic neví, ale tihle dva mi k sobě nikdy vůbec nesli. Já nevím proč, ale tyhlety rozchody, když jsou děti takhle malý, ale zároveň rodiče už starší (prostě že měli ty děti o tu dekádu později) mi přijdou takový smutnější. Ale nemá to samozřejmě žádnej realnej základ;-)
Karja Právě, když to "odnesou" malé děti, přijde mi celá situace horší.
no však právě, nemusela, ale zjevně chtěla. takové manželství z rozumu... jistě funkční, ale mně se to prostě zdá málo. a jim teda zjevně taky, na celý život to prostě není, účel splněn jdem od toho. ale tak to je jen takový dojem zvenku a v reálu to bude nejspíš uplně jiný.. akorát mě třeba tihle dva zajímají daleko víc (jako inspirativní lidé se skutečným vlivem na náš život), než ta paní z toho tvého odkazu, ani nevím co dělá
Ty jo, co ty všechno dokážeš vyčíst z jednoho bulvárního článku ![]()
Ty jo, co ty všechno dokážeš vyčíst z jednoho bulvárního článku
ty jo a ty zas čteš jen ob řádek co?:-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my