VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 05. května 2021 14:18

viktorka_od splavu jako že jsi tam napsala, že to může být jinak? Tak proč takhle spekulovat? Tohle nikdy nepochopím, co (vás) lidi vede k neustálému vytváření jakýchsi teorií.

Offline viktorka_od splavu
49217 příspěvků moje polička 05. května 2021 14:21

Pinot Noir protože v reálu je to samozřejmě věc pouze mezi nimi dvěma (třema, čtyřma..), ale nevím proč bych nemohla říct, že mi to připadá smutný 

Offline Mha
příspěvků moje polička 05. května 2021 14:21

Pinot Noir Prosím prosim, vymýšlení teorií a spekulace v tomhle vlakne ponechat! Tady se dá jinak jen nevěřícně zírat. 

Online Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 05. května 2021 14:22

viktorka_od splavu napsala jsi toho mnohem víc, ale to je jedno. 

Online Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 05. května 2021 14:26

Mha jenomže u těchto teorií hrozí, že se najdou další dva, kteří podobnou teorii o "vztahu z rozumu" odkývají s pak už to jede vlastním životem a najednou všichni vědí, že to bylo účelové, z rozumu, bez lásky, celý smutný... Gatesům je to u zadele, ale lidi zvyklí konspirovat konspirují i o svých sousedech a rodině, a to je prostě příšerné.

Offline Mha
příspěvků moje polička 05. května 2021 14:31

Pinot Noir Bez konspirací by byl svět sedivejsi a ať hodí kamenem, kdo nemá doma čepičku z alobalu!

Jo, rozumím, jak to myslíš, ale tenhle způsob uvažování nejde odnaučit nebo přestat používat, aspoň myslím. Sama jsem zažila být předmětem různých teorií a někdy člověku zůstane rozum stát, co se sám o sobě dozví.

Já bych to svedla všechno na doplňky stravy... Ty nás k tomu nutí. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 05. května 2021 14:33

O Gatesovych nic nevim, ale myslim, ze snatky z rozumu a na zaklade dohod muzou fungovat dobre a mohou v nich byt lide spokojeni, protoze treba by jinak bez toho manzelstvi byli nestastni. Mam nekoho takoveho v okoli, uz jim je pres 60 a sli od sebe, kdyz se deti osamostatnily. Do te doby to byl snatek z rozumu, on gay, ona (na tu dobu) stara na vdavani. Takhle tvorili par a meli deti, jinak by byli kazdy sam a bez rodiny, coz ani jeden nechtel. Dohody tam take byly. 

Online dzizisketa
8929 příspěvků moje polička 05. května 2021 14:36

Já si nemyslím, že by základním kamenem manželství musela být vždy erotická monogamní láska, podle mě funguje líp ta střízlivejsi dohoda. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 05. května 2021 14:37

No vždyť to říkám, to jsou ty éčka...

49217 příspěvků moje polička 05. května 2021 14:41

Mha

49217 příspěvků moje polička 05. května 2021 14:42

Pinot Noir bez drbů není život! a je super, jak sis to vztáhla na sebe, že když někdo drbe Gatesovy tak si určitě vytváří teorie o svých sousedech a příbuzných

Online Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 05. května 2021 14:44

viktorka_od splavu A jak jsi zas přišla na to, že jsem to vztáhla na sebe, proboha? Nesmyslné dedukce ti jdou skvěle.

49217 příspěvků moje polička 05. května 2021 14:50

dzizisketa jasněže nemusí, však to nikdo netvrdí. akorát mi to připadá prostě smutný život a zjevně ani ti účastníci z toho nejsou uplně odvaření, když ve chvíli, jakmile dohoda splnila svůj účel, tak to zabalí:-P

49217 příspěvků moje polička 05. května 2021 14:55

Pinot Noir když je to o gatesových v pohodě a o sousedech příšerné, tak se tě to asi týká:-) páč jinak by ti něčí cizí sousedi (gatesovi jsou taky něčí sousedi, i když asi ne přes zeď paneláku:-DD byli taky uplně u zadele.. jo jdu si lupnout nějaký vitamín

btw jsem se asi před týdnem dozvěděla o sobě takový naprosto absurdní drb, že se tomu řehtám doteď a já blbec jsem to vykecala muži a ten si mě s tím bude ještě dlouho dobírat!

Online Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 05. května 2021 15:05

viktorka_od splavu ale jo, rozvíjej to dál, jde ti to výborně

Offline Garfie
28469 příspěvků moje polička 05. května 2021 16:07

Lamicka Hele, já třeba vlastně ale taky nechápu, proč se takoví lidé rozvedou třeba v šedesáti...(já teda pochopila, že šli od sebe až takhle pozdě, kdy už je třeba dost velká pravděpodobnost, že zůstanou sami). Mě kdysi dost uháněl můj homosexuální kamarád, myslím, že do mě dokonce byl svým způsobem zamilovaný, nešlo jen vysloveně o "dohodu". Tehdy jsem se tomu smála, ale třeba teď, kdybych zůstala sama, si to docela dost dovedu představit. Skvěle si rozumíme, máme dost společných zájmů, on má rád děti, mě zase jeho maminka...nějaké sexuální úlety na obou stranách by byly jistě tolerovány. Vlastně mi to na stará kolena vůbec nepřijde jako špatný nápad.

Pinot Noir Já myslím, že potřeba rozebírat životy slavných a bohatých je úplně přirozená a se sklonem k obecnému pomlouvání sousedů nemusí mít nic společného. Prostě pro spoustu lidí je příjemné vědět, že i ti krásní a bohatí lidé z časopisů mají úplně obyčejné starosti a potíže. 

Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 05. května 2021 16:12

dzizisketa presne

viktorka_od splavu mi je treba takova dohoda sympatictejsi nez - z opacneho konce - serialni zakladani rodin z "lasky", zejmena kdyz pak vidim ty konce.

Offline Garfie
28469 příspěvků moje polička 05. května 2021 16:19

Lilly_Ku Jo, to je přesný.

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 05. května 2021 16:22

Lilly_Ku Co myslíš z ,,lásky,, ? Já to nechapu

49217 příspěvků moje polička 05. května 2021 16:25

Karja asi myslí ty jedince, kteří se potřebuji oženit aby si mohli zasouložit Ale tomu bych neříkala z lásky