Kokoska Muze.
VIP zjevy
Je to možný. Zjevně dokázal s chladnou hlavou čelit rozlícenejm Afgháncům... ale na profesionální citovou vyděračku už nemá.
Kokoska tak jasně, že může, vidíme to v přímém přenosu. Ale když jsem dospělý, tak snad trochu tusim, kde mám limity a podle toho se zařídím. Postavit se za svoji ženu, proti velké a silne rodině, to chce taky celkem odvahu, fakt bych z něj neděla chudáčka, zmítaného osudem. A nakonec, když vím, že mám nespracované trauma a to on ví, tak amerika je země psychoterapii zaslíbená.
Kokoska
Je to možný. Zjevně dokázal s chladnou hlavou čelit rozlícenejm Afgháncům... ale na profesionální citovou vyděračku už nemá.
Hele, to ja mivala v ordinaci casto - pracovne neuveritelne schopny, inteligentni, uspesny jedinec, ale osobni vzahy naprosta katastrofa!
K Harrymu by mi to vylozene sedlo.
My mame s byvalou kolegyni tajnou teorii, ze Megan trpi hranicni poruchou osobnosti, a pokud mame pravdu, tak Harry nema vubec sanci, tomu se celi fakt spatne.
Priznam se, ze ja normalne celebrity neresim, a na nejake spekulovani o jejich soukromych zivotech si moc nepotrpim, protoze stejne vime vsichni houby, ze jo; ale Megan a Harry jsou tu ted v mediich vsude, tem se neda uniknout ![]()
Kokoska tak jasně, že může, vidíme to v přímém přenosu. Ale když jsem dospělý, tak snad trochu tusim, kde mám limity a podle toho se zařídím. Postavit se za svoji ženu, proti velké a silne rodině, to chce taky celkem odvahu
To je pravda. Ale jen aby to pro Harryho nebylo z blata do louze...
Toto ste videli? :))
Hele, to ja mivala v ordinaci casto - pracovne neuveritelne schopny, inteligentni, uspesny jedinec, ale osobni vzahy naprosta katastrofa!
K Harrymu by mi to vylozene sedlo.
My mame s byvalou kolegyni tajnou teorii, ze Megan trpi hranicni poruchou osobnosti, a pokud mame pravdu, tak Harry nema vubec sanci, tomu se celi fakt spatne.
Priznam se, ze ja normalne celebrity neresim, a na nejake spekulovani o jejich soukromych zivotech si moc nepotrpim, protoze stejne vime vsichni houby, ze jo; ale Megan a Harry jsou tu ted v mediich vsude, tem se neda uniknout
No nedá, anžto svou touhou po soukromí a prostém životě zahltili celej svět ![]()
Vy jste s kolegyní odbornice, já ji vidím jen jako obyčejnou regulérní hysterku... s kterejma se většinou dá dost těžko vyjít (po počátečním okouzlení). Harry moc šancí nemá, to souhlasím. Zvlášť až mu poleze na nervy ta ufňukaná sebestřednost... tak svoje děti nebude moct opustit, zvlášť po zkušenosti polovičního sirotka, a přiznat světu jak se spálil už vůbec ne. A ještě před odkopnutou rodinou
No, jeho boj, sám se rozhod.
Docela mě pobavila jedna z posledních fotek H+M... Megan si zjevně myslí že je druhá Julia Roberts (a očividně nejsem sama, koho to napadlo). Taková prostá a skromná, nearanžovaná rodinná momentka, jako protagonistka sama ![]()

barbucha trochu me desi detail harryho palce ![]()
A ja o tom čo robia Harry s Meghan viem len odtiaľto, na iné média čas nemám.
Vy jste s kolegyní odbornice, já ji vidím jen jako obyčejnou regulérní hysterku... s kterejma se většinou dá dost těžko vyjít (po počátečním okouzlení).
No to je prave ta hranicni porucha osobnosti ![]()
Mha Ja jsem hlavne desne trapna, ja jsem je dokonce odmitla![]()
Luna Tys odmítla bulvár, aby vyfotil tvé wc a koupelnu? ![]()
Mha no mam se jeste co ucit...
Luna Jsem přesvědčena, že jsi udělala velmi dobře.
Zkritizujeme aspoň palec od nějakého vévody, když nemáme k dispozici koupelnu. ![]()
Mha no, asi te ale nepotesim...Vyhmatli me primo tady. Tak pozor, aby se neci koupelna v tom bulvaru brzy neobjevila!![]()
MP Marge Škoda, že jsi v USA, zeptala bych se tě na nějakou literaturu nebo terapii pro rodinné příslušníky k tomuhle .
Luna
diverzanti!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my