VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 22. května 2021 21:09

Kokoska Muze. 

Online barbucha blogger
35704 příspěvků moje polička 22. května 2021 21:12

Kokoska 

Je to možný. Zjevně dokázal s chladnou hlavou čelit rozlícenejm Afgháncům... ale na profesionální citovou vyděračku už nemá.

Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 22. května 2021 21:17

MP Marge dik

barbucha tak vidis, urcita nevyrovnanost ve vztazich vuci rodine, vuci partnerce, bezradnost v prostredi, kde nejsou presne dana pravidla, to tam byt muze. Ale to jsou cire spekulace. 

Offline continuity
42785 příspěvků moje polička 22. května 2021 21:30

Kokoska tak jasně, že může, vidíme to v přímém přenosu. Ale když jsem dospělý, tak snad trochu tusim, kde mám limity a podle toho se zařídím. Postavit se za svoji ženu, proti velké a silne rodině, to chce taky celkem odvahu, fakt bych z něj neděla chudáčka, zmítaného osudem.  A nakonec, když vím, že mám nespracované trauma a to on ví, tak amerika je země psychoterapii zaslíbená. 

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 22. května 2021 21:38
Reakce na barbucha:

Kokoska 

Je to možný. Zjevně dokázal s chladnou hlavou čelit rozlícenejm Afgháncům... ale na profesionální citovou vyděračku už nemá.

​Hele, to ja mivala v ordinaci casto - pracovne neuveritelne schopny, inteligentni, uspesny jedinec, ale osobni vzahy naprosta katastrofa!

K Harrymu by mi to vylozene sedlo. 

My mame s byvalou kolegyni tajnou teorii, ze Megan trpi hranicni poruchou osobnosti, a pokud mame pravdu, tak Harry nema vubec sanci, tomu se celi fakt spatne.

Priznam se, ze ja normalne celebrity neresim, a na nejake spekulovani o jejich soukromych zivotech si moc nepotrpim, protoze stejne vime vsichni houby, ze jo; ale Megan a Harry jsou tu ted v mediich vsude, tem se neda uniknout

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 22. května 2021 21:40
Reakce na continuity:

Kokoska tak jasně, že může, vidíme to v přímém přenosu. Ale když jsem dospělý, tak snad trochu tusim, kde mám limity a podle toho se zařídím. Postavit se za svoji ženu, proti velké a silne rodině, to chce taky celkem odvahu

​To je pravda. Ale jen aby to pro Harryho nebylo z blata do louze...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. května 2021 22:18

Toto ste videli? :))

paródia

Online barbucha blogger
35704 příspěvků moje polička 23. května 2021 09:38
Reakce na MP Marge:

​Hele, to ja mivala v ordinaci casto - pracovne neuveritelne schopny, inteligentni, uspesny jedinec, ale osobni vzahy naprosta katastrofa!

K Harrymu by mi to vylozene sedlo. 

My mame s byvalou kolegyni tajnou teorii, ze Megan trpi hranicni poruchou osobnosti, a pokud mame pravdu, tak Harry nema vubec sanci, tomu se celi fakt spatne.

Priznam se, ze ja normalne celebrity neresim, a na nejake spekulovani o jejich soukromych zivotech si moc nepotrpim, protoze stejne vime vsichni houby, ze jo; ale Megan a Harry jsou tu ted v mediich vsude, tem se neda uniknout

​No nedá, anžto svou touhou po soukromí a prostém životě zahltili celej svět

Vy jste s kolegyní odbornice, já ji vidím jen jako obyčejnou regulérní hysterku... s kterejma se většinou dá dost těžko vyjít (po počátečním okouzlení). Harry moc šancí nemá, to souhlasím. Zvlášť až mu poleze na nervy ta ufňukaná sebestřednost... tak svoje děti nebude moct opustit, zvlášť po zkušenosti polovičního sirotka, a přiznat světu jak se spálil už vůbec ne. A ještě před odkopnutou rodinou No, jeho boj, sám se rozhod.

Online barbucha blogger
35704 příspěvků moje polička 23. května 2021 09:44

Docela mě pobavila jedna z posledních fotek H+M... Megan si zjevně myslí že je druhá Julia Roberts (a očividně nejsem sama, koho to napadlo). Taková prostá a skromná, nearanžovaná rodinná momentka, jako protagonistka sama

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 23. května 2021 12:16

barbucha trochu me desi detail harryho palce

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 23. května 2021 12:38

A ja o tom čo robia Harry s Meghan viem len odtiaľto, na iné média čas nemám.

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 23. května 2021 19:26
Reakce na barbucha:

​Vy jste s kolegyní odbornice, já ji vidím jen jako obyčejnou regulérní hysterku... s kterejma se většinou dá dost těžko vyjít (po počátečním okouzlení). 

​No to je prave ta hranicni porucha osobnosti

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. května 2021 19:28

Luna Ty jsi ale nezkušená celebrita, až budeš mít příště umyté kachlicky, musíš anonymně poslat nějakému bulvárnímu časopisu fotky.

Lamicka Ale ten palec, ten je fakt divny. Honem, ortopedická kritika tu ještě nebyla.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 23. května 2021 19:29

Mha Ja jsem hlavne desne trapna, ja jsem je dokonce odmitla

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. května 2021 19:33

Luna Tys odmítla bulvár, aby vyfotil tvé wc a koupelnu?

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 23. května 2021 19:37

Mha no mam se jeste co ucit...

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. května 2021 19:45

Luna Jsem přesvědčena, že jsi udělala velmi dobře. 

Zkritizujeme aspoň palec od nějakého vévody, když nemáme k dispozici koupelnu.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 23. května 2021 19:50

Mha no, asi te ale nepotesim...Vyhmatli me primo tady. Tak pozor, aby se neci koupelna v tom bulvaru brzy neobjevila!

Offline Isca
4890 příspěvků moje polička 23. května 2021 19:56

MP Marge Škoda, že jsi v USA, zeptala bych se tě na nějakou literaturu nebo terapii pro rodinné příslušníky  k tomuhle . 

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. května 2021 20:25

Luna diverzanti!